Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Utálok élni. Barátaim nem...

Utálok élni. Barátaim nem nagyon vannak. Kezd elegem lenni a magányból. Minden napom maga a pokol. Mit kéne tennem? 26f

Figyelt kérdés
2016. jan. 17. 08:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Kirándulás! Országszerte minden hétvégén megrendezésre kerülnek úgynevezett teljesítménytúrák. Vannak egész lájtosak is, nem kell megijedni. Rengeteg ember elmegy rájuk, sokan egyedül is. Oklevelet és kitűzőt kapsz a végén elismerésül, nagyon jó érzés! Egy nagy séta az erdőben sok vidám emberrel körülötted - szerintem a világon a legjobb lelki terápia. Kizökkent a szürke hétköznapokból, nem drága, nem megerőltető és egy szép panoráma minden gondra gyógyír! A társaság teljesen közvetlen, bárkihez hozzászólhatsz nyugodtan, és mások is nagy eséllyel érdeklődhetnek felőled.

..nem is értem, miért nem csinálja mindenki :)

2016. jan. 17. 13:24
 12/19 anonim ***** válasza:
Hát gondolom leteszed a könyveket, az egeret és a távirányítót, elmész egy fodrászhoz esetleg pár új ruhát nézel magadnak, családdal kommunikálsz majd beiratkozol csapatsportra egy sportegyesületbe, egy tánciskolába és felsőoktatásba vagy egy új munkahelyre.
2016. jan. 19. 01:19
 13/19 István Borbély válasza:
Ajánlanám, hogy keress a közeledben egy tradícionális íjász csapatot. A sport mellett remek társaság és közöttünk odaadóan figyel mindenki a környezetében lévőkre.
2016. jan. 21. 06:49
 14/19 anonim válasza:

Ahhoz, hogy éljél és élvezd az életed, valamit kezdened kell magaddal. Vagy kifogásaid vannak vagy eredményeid. Aki nem mozog, az nem él. Gondolj csak a légzésre.

De mondok jobbat. Nézd meg az alábbi videót. https://www.youtube.com/watch?v=oYCVGdOr1cI

Ha érdekes, menj el a kurzusára, épp jövő héten lesz. Komolyan mondom, mágus az ember. Mindenkinek megtalálja azt a pontot az életében, amivel túl tud lendülni a saját pillanatnyi helyzetén.

2016. jan. 21. 11:30
 15/19 anonim ***** válasza:
Érdekes téma ez. Én is volt, mikor hasonlóan éreztem magam. Szerencsére nekem van 2 barátom, akikkel rég óta tartom már a kapcsolatot, és ez nagyon jó dolog. Viszont ha nincs, akkor keresni kell, mert szerintem muszáj, hogy legyen valaki az életben mellettünk, akivel meg tudjuk beszélni minden gondolatunkat. Légy nyitott az ismerkedésre, és vedd észre, ha egy hozzád hasonló ember társaságába kerülsz. Persze a társaságba kerülés külön probléma, ajánlom a netet. Ha van valami hobbit, vagy érdeklődési köröd, keress fórumokat, vagy hasonlót, ahol ilyen emberek verődnek össze. Ja, és az élet értelmére (ha érdekel), vagy egy nagyon érdekes könyv, amit tudok ajánlani: Dr. Michael Newton - Lelkünk útja. Egy próbát megér hidd el.
2016. jan. 21. 12:18
 16/19 potyike válasza:
Ha Pesten laksz,én szívesen találkozom veled és mint pótapa,csinálunk programokat,megbeszélésünk szerint érdeklődésednek megfelelően,figyelemfelhívás céljából.
2016. jan. 21. 13:29
 17/19 anonim válasza:
Örülj egyáltalán annak hogy élsz, és hogy van mit enned nap mint nap, és ha nem is akarsz boldog lenni, és nem akarsz kimozdulni, se barátkozni, akkor se barátaid nem lesznek, se boldog nem leszel!!!
2016. jan. 22. 15:00
 18/19 anonim válasza:
Gondolj bele - de úgy igazán mélyen - a következőkbe: megkaptad az esélyt, hogy értelmesen, feltehetően egészségesen élj........minden adott ahhoz, hogy boldog légy, tudsz járni, enni, beszélni, kapcsolatot teremteni. Nagyon-nagyon sokan már a következő pillanatban cserélnének veled, mert nekik minden olyan kincs amit itt felsoroltam, nem adatott meg........Tele vagy ajándékkal, és te rinyálsz ???? szerinted ez igy igazságos ?? kapd össze magad, adj értelmet az életednek, ha a tiednek nem adsz - mert nem értékeled semmire - akkor adj értelmet más valaki életének úgy, hogy önként segitesz abban, amiben a legnagyobb szüksége van a rászorulónak. Ha közelebb kerülsz segitség nyujtásod kapcsán egy-egy emberi tragédiához, meg fogod látni, hogy a te problémád mesterségesen gerjesztett, műprobléma. Változtass addig a nézeteden, amig a sors nem intézkedik, mert ha erre kerül sor, az nagyon kemény lesz - és akkor lehet, hogy joggal fogod mondani, hogy utálsz élni.:(
2016. jan. 23. 08:40
 19/19 kicsi zoli válasza:

van konkrét oka miért utálsz élni?

én tudok sorolni:

- olyan és főleg felesleges reklámok,

miket senki nem olvas,

ha mégis kattintunk rá

nem azt kapjuk válszként

ami oda volt irva vagy fénykép...

konkrét példa a bal oldali fogyózós csajszi...

- ha valakitől kérdezek valamit

akkor teljesen másra kapok választ

vagy SABLON dumával magyarázza ki

hozzá-nem-értését ...

és magánszemélyeken kívül CÉGEK:

email-szolgáltatók, vatera, NOD, webfejlesztők

- ha valami érdekel: elfordul,

nem mond róla semmit, drágán akarja adni...

- ha nem kell: mindenképpen rám akarja tukmálni...

menj el és robbants fel

egy olyan helyet ahol sokan vannak...

vagy kösd fel magad...

vagy ugorj a dunába

(vagy ami közel van hozzád)

kell még ötlet ?

TEHÁT örülsz hogy eszembe juttatad

a saját nyomoromat ?

2016. jan. 25. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!