Utálok élni. Barátaim nem nagyon vannak. Kezd elegem lenni a magányból. Minden napom maga a pokol. Mit kéne tennem? 26f
Kirándulás! Országszerte minden hétvégén megrendezésre kerülnek úgynevezett teljesítménytúrák. Vannak egész lájtosak is, nem kell megijedni. Rengeteg ember elmegy rájuk, sokan egyedül is. Oklevelet és kitűzőt kapsz a végén elismerésül, nagyon jó érzés! Egy nagy séta az erdőben sok vidám emberrel körülötted - szerintem a világon a legjobb lelki terápia. Kizökkent a szürke hétköznapokból, nem drága, nem megerőltető és egy szép panoráma minden gondra gyógyír! A társaság teljesen közvetlen, bárkihez hozzászólhatsz nyugodtan, és mások is nagy eséllyel érdeklődhetnek felőled.
..nem is értem, miért nem csinálja mindenki :)
Ahhoz, hogy éljél és élvezd az életed, valamit kezdened kell magaddal. Vagy kifogásaid vannak vagy eredményeid. Aki nem mozog, az nem él. Gondolj csak a légzésre.
De mondok jobbat. Nézd meg az alábbi videót. https://www.youtube.com/watch?v=oYCVGdOr1cI
Ha érdekes, menj el a kurzusára, épp jövő héten lesz. Komolyan mondom, mágus az ember. Mindenkinek megtalálja azt a pontot az életében, amivel túl tud lendülni a saját pillanatnyi helyzetén.
van konkrét oka miért utálsz élni?
én tudok sorolni:
- olyan és főleg felesleges reklámok,
miket senki nem olvas,
ha mégis kattintunk rá
nem azt kapjuk válszként
ami oda volt irva vagy fénykép...
konkrét példa a bal oldali fogyózós csajszi...
- ha valakitől kérdezek valamit
akkor teljesen másra kapok választ
vagy SABLON dumával magyarázza ki
hozzá-nem-értését ...
és magánszemélyeken kívül CÉGEK:
email-szolgáltatók, vatera, NOD, webfejlesztők
- ha valami érdekel: elfordul,
nem mond róla semmit, drágán akarja adni...
- ha nem kell: mindenképpen rám akarja tukmálni...
menj el és robbants fel
egy olyan helyet ahol sokan vannak...
vagy kösd fel magad...
vagy ugorj a dunába
(vagy ami közel van hozzád)
kell még ötlet ?
TEHÁT örülsz hogy eszembe juttatad
a saját nyomoromat ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!