Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Utálok élni. Barátaim nem...

Utálok élni. Barátaim nem nagyon vannak. Kezd elegem lenni a magányból. Minden napom maga a pokol. Mit kéne tennem? 26f

Figyelt kérdés
2016. jan. 17. 08:49
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem is kellenek baràtok! Régebben én is ezen remegtem. Volt pàr haverom de ahogy màs munkahelyre vagy épp suliba kerultunk meg is szünt a kapcsolat.Azt tanàcsolom jàrj el sportolni valamit amit élvezel. Maga a sport miatt iss sokkal jobban 3rzed majd magad és biztosan össze ismerkedsz elöbb utobb pár arcal,akik haverok lesznek. Gondolom te is nézegeted a facebook ot és làtod hogy jaj ezek milyen jol elvannak mekora baràtság van,na az egy nagy kamu,rengeteg ilyet ismerek. 24/f
2016. jan. 17. 09:31
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Így van! Kicsit rázd fel magad, mozdulj ki, járj el heti 3-4 alkalommal sportolni! Előbb-utóbb helyre jössz. Az otthon kuksolás nem segít a dolgokon. Az, hogy kimozdulsz csak az első lépés, de sokat fog segíteni!
2016. jan. 17. 09:59
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Osztom az előttem lévők válaszát.!

Saját tapasztalat,mozdulj ki.És máris jobban fogod látni a világot.:-)

Egy kis hobbi,sport és máris rendbe leszel.

2016. jan. 17. 10:03
 4/19 A kérdező kommentje:
Nincs kedvem sportolni.Egyedül meg nem tudnék el menni sehova.
2016. jan. 17. 10:16
 5/19 anonim ***** válasza:
74%
Miért nem tudnál? Nem tudsz járni?... Ja igen így nehéz lesz kicsit is boldognak lenni ha telibe sz*rsz mindent.
2016. jan. 17. 10:21
 6/19 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs hova menjek el egyedül.
2016. jan. 17. 10:28
 7/19 anonim ***** válasza:
75%
Mondjuk menj le egy konditerembe. Például.
2016. jan. 17. 10:40
 8/19 A kérdező kommentje:
Sport nem érdekel.Elég vissza huzodó tipus vagyok.
2016. jan. 17. 10:45
 9/19 anonim ***** válasza:
73%
Akkor ne csinálj semmit.
2016. jan. 17. 10:46
 10/19 anonim ***** válasza:
70%

Mi itt mondhatunk bármit, az ismerőseid mondhatnak bármit, esetleg lepontozol, kifogásokat keresel, nincs kedved, stb.

Amíg el nem jutsz egy olyan mélyre, hogy belekoppan a fejed a padlóba, addig nem fogsz változtatni.

Kell történjen valami, ami felráz ebből az önsajnálattól csöpögő elégikus vánszorgásból. Egy mondat, egy baleset, egy film, könyv, bármi.

És ha megvan a szikra, kimászol, kiszárnyalsz a gödrödből.

Nem mondanám, ha nem lennék ugyan ebben. Megbetegítettem magam(fizikailag is). Meg kell tanuld élvezni a saját magad társaságát, együtt élni magaddal. Mind egyedül halunk meg.

Senki nem mondta, hogy könnyű. De azt nem teszed jól, ha utálsz élni. Úgyis vége lesz, nem tudod mikor. Ha minden mindegy, miért nem próbálsz meg addig is csinálni valamit? Valami drasztikusat. Elstoppolsz Stockholmba,önkéntesnek mész a világon bárhova, hajóra szállsz dolgozni. Tudja a franc. Lépj ki a komfortzónádból.

2016. jan. 17. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!