Nem bírom tovább hogy egy sz*rkupac vagyok, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ha valakit érdekel privátban leírom, hogy miért. Nem akarok mégtöbb ember előtt szégyenkezni. Gyűlölöm azt aki vagyok!!!2016. jan. 17. 02:41
2/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok 13-14 éves, tudom a stílusom azt tükrözi. Csak most ez így jött ki belőlem, nincs már türelmem az idegtől.
19 vagyok. Aki komolyan úgy érzi tud és szeretne is segíteni egy érzelmileg roncs, már szinte menthetetlen emberen annak szívesen leírom holnap.
2016. jan. 17. 04:20
9/10 anonim válasza:
Szia.
Nekem is írhatsz,ha gondolod.
10/10 anonim válasza:
hát de mivel idegenek vagyunk úgyse számít leírhatod. hát gondolom menj (iskola)pszichológushoz meg keress valami hobbit meg társaságot pl sportot magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!