Mit csinaljak, ha beleszerettem Andy Biersackbe?!
Figyelt kérdés
Ez mar nem platoi.Hacsak a hangjat hallom,bizsereg mindenem.Ha egy interuban latom,szintugy.Ha Juliettel latom,agybajt kapok,osszeszorul a mellkasom es sirhatnekom van.Es sirok isAz end of the worldnel sirtam,mert tenyleg szeretem.Nem birnam elviselni ha Juliettel vagy barki massal komolyabbra fordulna.Mit csinaljak?Nincs baratom.Forduljak pszichologushoz?Tudom hogy tinilanyoa de ez most mar tenyleg komoly!!Kerlek ne nevessetek ki vagy legyintsetek mert ez mas mint egy kis platoi szerelem egy tinilany eleteben:( 15/L2016. jan. 7. 20:22
11/11 anonim válasza:
Hàt, nem vagy egyedül!!!! XF XD Én ugyan így voltam Ashleyvel no meg legfőképpen Ronnie Radkével, az élet fintora hogy az a sràc akiért jelenleg bolondulàsi vagyok, félelmetesen hasonlít az utóbbira annyi különbséggel hogy szőke és a tetkok még szoba sr jöhetnek, szóval nyugi !!! Csak talàlsz majd te is egy Andrew hasonmàst :/ xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!