Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Beleszerettem mit tegyek?

Sanyivok kérdése:

Beleszerettem mit tegyek?

Figyelt kérdés
Beleszerettem egy lányba minden a ellene szól,nem tehetek róla apám szerint is a sportal kellene foglalkoznom. de nem tudok meg szünt a világ csak ő létezik és mikor burkoltan közöltem vele hogy menyire tetszik ő közölte hogy legyünk csak barátok mert jó fej vagyok de csak barátként szeret én nem tudok mit tenni. De hihetetlenül szeretem akár a focit is feladnám miatta csak vele lehessek. De ő csak barátként számít rám. Nem lehtne több? Vagy valami mert ezt én nem birom.

2015. jún. 24. 23:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hulyen hangzik de hagyd. Tegyed a dolgod es ha a sors neked akarja adni akkor megkapod. Lehet hogy eveknek kell eltelniuk . De ha a tied kell legyen akkor az a tied is lesz nem mase:)
2015. jún. 24. 23:34
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Elárulom neked hogy innentől kezdve egy fikarcnyi esélyed nincs rá, lecsapott a barátzónába, valószínű hogy nem vagy neki elég szépfiú vagy nem elég kockás a hasad, vagy nincs elég pénzed :)
2015. jún. 25. 00:48
 3/8 anonim ***** válasza:
2., úgy csinálsz, mintha a szerelem a pénzről vagy a kinézetről szólna.
2015. jún. 25. 01:16
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

ma 00:48

Most talán meglepődsz, de nem minden lány felszínes ri banc.

2015. jún. 25. 01:20
 5/8 anonim ***** válasza:

Miért, szerintetek van olyan lány aki nem a tökéletesre vágyik? Mert nincs. Próbálkozhatok én akárhogy, ha nem elég cuki az arcom, ha nem elég szép a szemem, ha nem elég jó a testem, ha nem vagyok elég népszerű, vagy simán nem vagyok egy bunkó paraszt, akkor semmi esélyem sincs. Most a világ SAJNOS a külsőségek körül forog, el kell fogadni.

A vicc az, hogy még csak egy pici esélyt sem adtok mittudomén egy találkozóra, hogy legalább egy picit megismerjétek azt aki akar titeket, persze utána meg jön az a duma, hogy nem tesz értetek. Ha meg szeretnénk tenni valamit, akkor nyomulunk. Nonszensz.

Nem kell leugatni ezek miatt, igazából nem panaszkodom, okom sincs rá... Csak a keserű tényeket írtam le.

2015. jún. 25. 01:54
 6/8 Mumusan ***** válasza:
100%
Nem szerelmes a lány. Ez egyértelműen a tudtodra adta. Lépj tovább.
2015. jún. 25. 06:01
 7/8 anonim válasza:
Amit szeretsz, azt ne add fel egy lány miatt, ne tegyél fel mindent egy lapra. Túl kell lépned a lányon, csak a két szék közé esnél. Nehéz, de muszáj.
2015. jún. 25. 10:53
 8/8 anonim ***** válasza:
A lány nem akart megbántani. Ez a barátság duma arra való, hogy ne kelljen egyenesen nemet mondani, mert az kényelmetlen. A helyedben a barátságot sem erőltetném, mivel akkor egy helyben topogsz, fenntartod a kapcsolatot ahelyett, hogy tovább lépnél. Próbálj közömbös lenni iránta, és ha találkoztok, akkor se nézz rá szomorú bociszemekkel! :)
2015. jún. 25. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!