Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit csinaljak, ha beleszerette...

Mit csinaljak, ha beleszerettem Andy Biersackbe?!

Figyelt kérdés
Ez mar nem platoi.Hacsak a hangjat hallom,bizsereg mindenem.Ha egy interuban latom,szintugy.Ha Juliettel latom,agybajt kapok,osszeszorul a mellkasom es sirhatnekom van.Es sirok isAz end of the worldnel sirtam,mert tenyleg szeretem.Nem birnam elviselni ha Juliettel vagy barki massal komolyabbra fordulna.Mit csinaljak?Nincs baratom.Forduljak pszichologushoz?Tudom hogy tinilanyoa de ez most mar tenyleg komoly!!Kerlek ne nevessetek ki vagy legyintsetek mert ez mas mint egy kis platoi szerelem egy tinilany eleteben:( 15/L

2016. jan. 7. 20:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Pszichológus. De inkább előbb mint később.

Mégpedig azért, mert egy számodra elérhetetlen valakiről van szó. Én ugyan nem tudom ki az illető, de mivel külföldi, ezért már eleve csak a távolság miatt. Ha még híres is, akkor meg aztán biztos sok lány érez úgy mint te.

Ez tinilányos baromság, akárhogy gondolod hogy nem az. Az, kő keményen az.

Beszélj a szüleiddel első körben. Aztán ők szereznek neked egy pszichológust. Vagy a háziorvosod beutal egyhez.

2016. jan. 7. 21:11
 2/11 Clay Morrow ***** válasza:

Nem kell ide pszichológus. Csak idő. Fiatal vagy, naiv.

Andy már Juliettel évek óta együtt van. Csak bírd ki, majd egy idő után nyugi nem fogsz így érezni már.

Személyesen nem is találkoztál vele, még is hogyan lehetnél szerelmes belé?

2016. jan. 7. 21:23
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen tinis szerelmi fellángolásokat az okozza, hogy az illető nem ismeri teljesen a kiszemeltjét (esetedben még prózaibb a dolog, hisz csak a médiában közölt kozmetikázott infóid vannak róla). Éppen azért mert nem ismeri teljesen, a hiányzó részeket maga találja ki. Leegyszerűsítve, az illető a saját maga által elképzelt alakba szerelmes, akihez képzeletben a kiszemeltje kinézetét párosítja.

Ez egyébként teljesen hétköznapi és normális életkori folyamat a tiniknél, a személyiségfejlődésük része. Nem mellesleg pedig heteken/hónapokon belül továbblépnek a dolgon, és másért kezdenek megszállottan rajongani.

Felnőtt korodban majd egyébként a fejedet fogva nevetsz ezen a dolgon ha visszagondolsz rá :)

2016. jan. 8. 06:16
 4/11 A kérdező kommentje:
Amit az utolsó mondott,az igaz (kitalalt barat) de ez nem egy hetig van igy ,hanem mar egy masfel eve...ha lenne baratom,az segitene?koszonom a valaszokat,varom meg
2016. jan. 8. 07:57
 5/11 anonim ***** válasza:
Zárd ki az életedből. Ne keress rá neten, ne nézz interjukat róla, és tölts több időt a barátaiddal. Lehet hogy nehéz lesz, de az idő segít.
2016. jan. 9. 08:46
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Az igaz h Andy a legjobb énekes szerintem és jól is néz ki. De nem hiszem h beleszerettél volna csak szimplán odavagy érte mert jo hangja van és jó néz ki. Nem hiszem h szerelmes lennél egy olyanba akit azért nem ismersz igazából. 15/l
2016. jan. 9. 19:57
 7/11 anonim válasza:

A 3. válaszoló utolsó bekezdése a legfontosabb. A tizenéves korosztály nagy része átesik egy ilyen időszakon, még ha tagadják is. Szégyen, nem szégyen, 13 évesen én is "bele voltam zuhanva" Biersackbe. És próbálkoztam én mindennel, hogy kizárjam őt az életemből, de akkor nem ment. Szóval elkezdtem barátkozni a helyzettel. Nem zártam ki és mégis túlléptem azon a korszakon. El kell fogadni, hogy egyáltalán nem ismered magát Andyt, ő pedig a létezésedről sem tud (durván hangzik, de igaz). És nézd meg a képeket. Boldog Juliettel. És bár nem voltam még konkrétan szerelmes, de ahogy én tudom, az a szerelem lényege, hogy a szerett személy boldog legyen. Idővel kiábrándulsz belőle.

Ő a személyes kedvenc énekesem, és a BVB a kedvenc bandám. Mikor eljutottam a koncerjükre, azt hittem, hogy majd meglátom őket és elájulok (pedig akkor már rég nem voltam "szerelmes" Andybe. És amint megláttam, rájöttem, hogy ugyanolyan, mint bárki más az arénában. Igen, jól néz ki, nem vitatom, de közel nem tökéletes. És erre te is rá fogsz jönni hamarosan.:)

2016. márc. 12. 21:07
 8/11 anonim válasza:

Velem is ugyan ez van. És beleszerethetsz egy olyan emberbe akit nem ismersz személyesen. Én már kb minden interjúját láttam. És sok mindent tudok róla. Szóval érezhetek igazi szerelmet. És hogy te mit érzel azt te tudod és nem ezek az emberek akik okoskodnak h "csak rajongsz érte". Én Andyt a hibáival együtt szeretem.

Szóval. Tudjuk h Andy elérhetetlen számunkra. Ez ellen nem tehetünk semmit. Az élet igazságtalan. Bele kell törődnünk.

Majd ha felnőtt leszel és lesz egy férjed, akkor már nem fog fájdalmat okozni.

2016. ápr. 17. 18:13
 9/11 anonim válasza:
Nem vagy egyedül! Annyi énekesbe beleszerettem már, hogy számát sem tudom. Persze a köztem és pl Corey Taylor közti kb 30 év korkülönbség részletkérdés... De így van ez Andy-vel, Ashley Purdy-vel, Billie Joe-val, stb... stb... stb...
2016. máj. 14. 08:47
 10/11 anonim válasza:
Am 13/L
2016. máj. 14. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!