Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » A sok magányos lány miért...

A sok magányos lány miért csodálkozik hogy magányos?

Figyelt kérdés
Külsőre 99% válogat,persze egyből a piszkos koszos büdös pasi jut eszébe mindegyiknek,meg hogy nem ad magára,na és mivan azokkal akik adnak magukra,tiszták normálisak,de arcra nem születtek szépnek,erre megint csak 99% nem gondol.
2015. nov. 8. 11:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Mennyi frusztrált ember:)

3-as vagyok, aki nem jó pasi, sőt.

Látjátok, ezért (sincs) barátnőtök, csak vergődni és sajnáltatni tudjátok magatokat. Ez eszméletlen irritáló tulajdonság.. ráadásul ha egy lánynak van egy csipetnyi sütnivalója, megérzi rajtatok azt, hogy egy rakás szerencsétlenség vagytok. Építsétek fel magatokat belülről, különben közületek lesz a következő szerencsétlen, akit ledobtam múltkor a villamosról, mert nekiállt tapogatni egy szerencsétlen kiscsajt.

2015. nov. 8. 23:04
 12/14 anonim ***** válasza:

Hu de kemény valaki!Ledobtad a villamosról!

Talán lelökted?De még azt is kétlem

2015. nov. 9. 06:00
 13/14 anonim ***** válasza:
Megfogtam a grabancánál és kiraktam szépen, udvariasan.
2015. nov. 10. 07:27
 14/14 anonim ***** válasza:
Mert még nem néztek tükörbe.
2015. nov. 10. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!