Van pár lány, akinek rövid a haja és csodálkozik, hogy nem kell a fiúknak! Miért nem növesztik meg?
és elég sok pasinak meg tetszenek a rövidhajú lányok :D
nekem tarajom van, mégis van barátom, és kifejezik más srácok a tetszésüket, nem a hajon múlik szerintem :)
20/L
Miért ne kellenének nekik a rövid hajú lányok?
Volt mindenféle hosszúságú hajam és sose okozott problémát észrevetetni magam a fiúkkal:)
Egyszer se néztek fiúnak, még hátulról sem... mondjuk nehéz is lett volna, mert szép kerek fenekem van és homokóra alakom:D
hirtelen belegondolva 3 rövidhajú lány ismerősöm van
az első egy többszörös kick-box európabajnok, neki rohadtul útban lenne a hosszú haj:D
a másodiknak a hajviseletét én is elég fiúsnak tartom, de közben a mosolya és a ruházata elbűvölően nőies.. van is barátja
a harmadiknak szintén rövid a haja, bár nőiesen megcsinálva, és mellé szintén elbűvölően nőies.. na, ő a barátnőm:D
nekem meg hosszú hajam van...
nem kéne ilyen sémák szerint gondolkodni, hogy a lányoknak legyen hosszú hajuk, mert az a nőies...
Pedig tényleg így van! Jó,..nem Cameron Diazra gondoltam,mert az ilyen típusoknak tényleg jól áll a rövidebb haj is!
Hanem, pl: Egy 98kg-os nagyon rövid vörös hajú lányon egyszerűen átnéznek,felbuknak a fiúk, míg egy 50kg-os hosszú egyenes fekete hajú lányon meg egyből megakad a szemük és csorgatják a nyálukat.
Nekem is rövid hajam van és van barátom . ez hülyeség hogy lányoknak hosszú hajuknak a fiúknak meg rövid hajuknak kell lennie. Mindenkinek legyen olyan ami neki jó
18/L
"Egy 98kg-os nagyon rövid vörös hajú lányon egyszerűen átnéznek,felbuknak a fiúk, míg egy 50kg-os hosszú egyenes fekete hajú lányon meg egyből megakad a szemük és csorgatják a nyálukat."
És szerinted a haja miatt csorgatják inkább a nyálukat a pasik a vékony lányra, mintsem a kövérre? na ne nevettess már :D
Ismerek egy duci, rővid vörös hajú lányt. Asszem kilencedikes. És azért nem közelednek felé, mert olyan igénytelen pl nagyon szörös a keze
De ismerek egy nagyon csinos rövid hajú lányt is, aki után csak döglenek
Ez egy nagyon hibás sztereotípia. Csodálkozom azon, hogy még sokan ott tartanak, hogy aki rövid hajú az nem nő, aki pedig hosszú hajú, CSAK az az "igazi" nő! :/
Én kifejezetten szeretem a rövid hajú lányokat! A hosszú haj pedig már unalmas és sablonos!
Naa ez az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!