Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van pár lány, akinek rövid a...

Van pár lány, akinek rövid a haja és csodálkozik, hogy nem kell a fiúknak! Miért nem növesztik meg?

Figyelt kérdés
Elképesztő,hogy pár lánynak olyan fius a haja, hogy ha hátulról nézzük,akár fiúnak is hihetjük! Utána meg csodálkoznak, hogy a fiúk átnéznek rajtuk és csak a hosszú hajú lányokon akad meg a szemúk!

2015. máj. 9. 16:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%

és elég sok pasinak meg tetszenek a rövidhajú lányok :D

nekem tarajom van, mégis van barátom, és kifejezik más srácok a tetszésüket, nem a hajon múlik szerintem :)

20/L

2015. máj. 9. 16:13
 2/11 anonim ***** válasza:
86%

Miért ne kellenének nekik a rövid hajú lányok?

Volt mindenféle hosszúságú hajam és sose okozott problémát észrevetetni magam a fiúkkal:)

Egyszer se néztek fiúnak, még hátulról sem... mondjuk nehéz is lett volna, mert szép kerek fenekem van és homokóra alakom:D

2015. máj. 9. 16:14
 3/11 anonim ***** válasza:
68%

hirtelen belegondolva 3 rövidhajú lány ismerősöm van

az első egy többszörös kick-box európabajnok, neki rohadtul útban lenne a hosszú haj:D

a másodiknak a hajviseletét én is elég fiúsnak tartom, de közben a mosolya és a ruházata elbűvölően nőies.. van is barátja

a harmadiknak szintén rövid a haja, bár nőiesen megcsinálva, és mellé szintén elbűvölően nőies.. na, ő a barátnőm:D

nekem meg hosszú hajam van...

nem kéne ilyen sémák szerint gondolkodni, hogy a lányoknak legyen hosszú hajuk, mert az a nőies...

2015. máj. 9. 16:16
 4/11 anonim ***** válasza:
33%
Én sem értem, miért gondolják a lányok, hogy jól állhat nekik a rövid haj. Persze van, aki még rövid hajjal is szép, de az is szebb lenne hosszúval.
2015. máj. 9. 16:17
 5/11 A kérdező kommentje:

Pedig tényleg így van! Jó,..nem Cameron Diazra gondoltam,mert az ilyen típusoknak tényleg jól áll a rövidebb haj is!

Hanem, pl: Egy 98kg-os nagyon rövid vörös hajú lányon egyszerűen átnéznek,felbuknak a fiúk, míg egy 50kg-os hosszú egyenes fekete hajú lányon meg egyből megakad a szemük és csorgatják a nyálukat.

2015. máj. 9. 16:20
 6/11 anonim ***** válasza:
73%

Nekem is rövid hajam van és van barátom . ez hülyeség hogy lányoknak hosszú hajuknak a fiúknak meg rövid hajuknak kell lennie. Mindenkinek legyen olyan ami neki jó

18/L

2015. máj. 9. 16:20
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

"Egy 98kg-os nagyon rövid vörös hajú lányon egyszerűen átnéznek,felbuknak a fiúk, míg egy 50kg-os hosszú egyenes fekete hajú lányon meg egyből megakad a szemük és csorgatják a nyálukat."

És szerinted a haja miatt csorgatják inkább a nyálukat a pasik a vékony lányra, mintsem a kövérre? na ne nevettess már :D

2015. máj. 9. 16:23
 8/11 anonim ***** válasza:
32%

Ismerek egy duci, rővid vörös hajú lányt. Asszem kilencedikes. És azért nem közelednek felé, mert olyan igénytelen pl nagyon szörös a keze

De ismerek egy nagyon csinos rövid hajú lányt is, aki után csak döglenek

2015. máj. 9. 16:29
 9/11 anonim ***** válasza:
73%
Az én barátnőm elég furin nézne ki hosszú hajjal... volt neki hosszú, de a rövid sokkal jobban áll neki:)
2015. máj. 9. 16:39
 10/11 anonim válasza:
100%

Ez egy nagyon hibás sztereotípia. Csodálkozom azon, hogy még sokan ott tartanak, hogy aki rövid hajú az nem nő, aki pedig hosszú hajú, CSAK az az "igazi" nő! :/

Én kifejezetten szeretem a rövid hajú lányokat! A hosszú haj pedig már unalmas és sablonos!

Naa ez az én véleményem.

2015. máj. 10. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!