A sok magányos lány miért csodálkozik hogy magányos?
Vegyük alapul a közmunkásokat például, csak azért, mert az vagyok, az ott dolgozó rendes állományban levő csajok konkrétan hozzám se szólnak...
Rendkívül anyagiasak és beképzeltek a nők, igazad van kérdező, és tesznek arra, hogy sajnos többek között sok diplomásnak is csak a közmunka jut...
"Nem vagyok jó pasi, sőt. Viszont tökjófej vagyok, értelmes, humoros, kedves - kb azt a csajt szerzem meg magamnak, akit akarok."
Azt elfelejtetted hozzátenni, hogy valószínű anyagilag is jól állsz... Meg tuti nem is vagy csúnya, egy csúnya pasival egy lány se áll szóba.
5-ös válaszolónak:
Ahogy a Kérdező is említi, nagyon sok huszonéves csaj kb. senkivel nem jön össze, magányos!! Ez tudod mit jelent? Senki nem jó nekik, senki, mindenkibe találnak kifogásolni valót!...
A válogatós lányok tudják magukról, hogy válogatósak, nem okoztál senkinek meglepetést. A válogatós lányokat valószínűleg nem érdekli, hogy válogatósak.
Én válogatós vagyok (magányos mondjuk nem sűrűn...), tudom, hogy válogatós vagyok, nem tartom negatív dolognak. Minden jogom megvan eldönteni, kivel akarok lefeküdni vagy hosszútávra tervezni. Te is meggondolod, milyen kocsit veszel, nem?
ma 12:42
Tökéletes hasonlat pl van egy méregdrága sportkocsi amit mindenki megcsodál,de a belsejébe nincs motor,ezt az eladón kivül senki nem tudja. Motor a sziv emberek esetében,legyen inkább átlagos kocsim csak legyen benne motor!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!