Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Lehet egy remete típusú...

Lehet egy remete típusú életet élő embernek boldog élete?

Figyelt kérdés

Harminc feletti férfi kollegámról van szó, aki bár itt a munkahelyen abszolút nem különcködik, de mint megtudtam ha nem dolgozik akkor otthon van egyedül, sehova nem megy, senki társaságát nem igényli. Nincsenek barátai, a szülein kívül senkivel nem tartja a kapcsolatot, és azt mondja, hogy még párkapcsolata sem volt soha.

Lehet boldog így valaki? Az ilyen életnek van egyáltalán értelme? Így fogja leélni a hátralévő életét hogy csak munka meg otthonülés?

2015. okt. 29. 12:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is kb így élek és rohadtul boldogtalan vagyok..
2015. okt. 29. 18:16
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Remete leszek nem sokára és nem érzem jól magam remeteként.
2015. okt. 29. 20:28
 13/20 anonim válasza:
100%
Ha egyedül vagyok nem érzem a magányt, de 5 ezer ember közt nagyon magányosnak érzem magam.
2015. okt. 29. 22:41
 14/20 anonim ***** válasza:
Simán én is magam választottam ezt. Egyszerűen jobb szeretek így élni.
2015. okt. 30. 06:26
 15/20 anonim válasza:
Magyarországon kizárt....
2015. okt. 30. 11:33
 16/20 anonim válasza:
0%
Én is ilyen vagyok, soha nem szerettem a társaságot, meg beszélgetni se.Szóval ha magamból indulok ki, akkor lehet boldog így egy ember.Miért ne lenne az ilyen életnek értelme?Annak szerinted több értelme van, ha végez a munkával az ember, elmegy megiszik pár sört, haverokhoz megy?Van akinek ez az élet tetszik, van akinek másféle.
2015. okt. 30. 18:22
 17/20 anonim ***** válasza:
36%

a boldogság és a teljes élet illúziók

törődj magaddal, ha másokon nem akarsz segíteni, csak kibeszélni azt amiről nem tudsz semmit

2015. okt. 31. 11:31
 18/20 anonim ***** válasza:

Voltak barátaim, akik közül az egyik folyton kibeszélt, elhordott mindennek, követelőzött, a szememben meg jópofizott > megszakítottam vele a kapcsolatot, erre a másik barátnőimet is "maga mellé" állította, így senkim sem maradt.

És tudod mit?! Sokkal felszabadultabbnak érzem magam így, megszűnt a nyomás, a folyamatos idegeskedés (Vajon most mit szól be, vagy minek hord el, stb.).

Szabadidőmben írok, olvasok, zenét hallgatok, vagy kiülök egy parkba, rajzolgatok, ilyesmik, és nem vágyom lány-társaságra (soha nem is jöttem ki igazán csajokkal, épp ezért, mert felszínesek és irigyek).

2015. okt. 31. 11:47
 19/20 anonim ***** válasza:
82%

És emberek közt is lehetsz magányos, én az utóbbi egy évet társas magányban töltöttem, egy pokol volt, az egészségem is ráment - lefogytam 26 kg-t.

Most lényegében egyedül élek, és ezerszer jobb, visszajött 14 kg, vidám vagyok, mosolygós.

2015. okt. 31. 11:51
 20/20 anonim ***** válasza:
lehet. akár otthon egyedül csinálhatja a hobbiját vagy olvashat tanulhat edzhet akármi.
2015. okt. 31. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!