Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mindenki utál, vagy mi a baj...

Mindenki utál, vagy mi a baj velem?

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok, egész nyáron egyedül ülök itthon. Bárkinek írok facebookon, hogy nincs-e kedve találkozni, gyorsan leráz (épp nyaral/nincs itthon, stb.)

Az egyemen is addig vesznek csak észre, amíg a jegyzeteim kellenek, aztán megint elfelejtenek. Soha sehova nem hív el senki, én meg bárkit hívok, mindig leráz.

Különben nem szidnak, vagy piszkálnak, csak néha tesznek egy-egy megjegyzést, hogy fura vagyok. Pedig semmi furcsa nincs bennem. Mit csináljak?

2015. aug. 17. 14:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Amikor másokkal beszélgetsz, figyelsz arra, hogy a mondandód milyen reakciókat vált ki a másik félben, vagy csak mondod a magadét?

Nem akarlak szidni, csak segíteni próbálok. Van olyan ismerősöm, aki képtelen észrevenni azt, amikor untat másokat, érdektelen dolgokról beszél, stb. Gyakorlatilag megtizedelődött az ismerősi köre, nem is hívják sehova, nem véletlenül.

Kíváncsi vagy arra, amit a másik ember mond neked, vagy csak elengeded a füled mellett?

Mert ha látja rajtad azt a másik fél, hogy nem érdekel téged a mondanivalója, akkor feleslegesnek fogja tartani, hogy veled beszélgessen, mert kb. mintha a falnak beszélne.

Ha válaszolsz ezekre a kérdésekre, akkor tudok további válaszokkal is szolgálni számodra. :)

2015. aug. 18. 09:34
 12/12 anonim válasza:
Hasonló vagyok, csak pasasban. Én bringatársat keresek épp, írd meg hol élsz, ha közel laksz, mehetnénk együtt tekerni.
2015. aug. 21. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!