Mindenki utál, vagy mi a baj velem?
20 éves lány vagyok, egész nyáron egyedül ülök itthon. Bárkinek írok facebookon, hogy nincs-e kedve találkozni, gyorsan leráz (épp nyaral/nincs itthon, stb.)
Az egyemen is addig vesznek csak észre, amíg a jegyzeteim kellenek, aztán megint elfelejtenek. Soha sehova nem hív el senki, én meg bárkit hívok, mindig leráz.
Különben nem szidnak, vagy piszkálnak, csak néha tesznek egy-egy megjegyzést, hogy fura vagyok. Pedig semmi furcsa nincs bennem. Mit csináljak?
Kérdezz rá, hogy mi a fura benned. Ha zárkózott, visszahúzódó vagy, akkor viselkedhetnek így.
De sok hasonló kérdéssel találkoztam már itt, aki arra panaszkodott, hogy nem foglalkozik vele senki.
Lemehetnel egy konditerembe, vagy beiratkozhatnal egy tanckurzusra, stb. Igy biztos megismernel par uj emberket. Nincs miert eroltesd ezeket a "baratokat".
Meg ismerkedj neten, hatha talalsz valakit aki szivesen csatlakozna hozzad :D
22F
Nem mindenki veti meg a zárkózott embereket, le merem fogadni hogy páran már rád is írtak. Nekem sincs bajom ezzel, jómagam is ilyen vagyok.
Idővel lesz olyan társaságod, ahol jól fogod érezni magad - csak egyenlőre nincs.
Én az iskolában csendes gyerek voltam,a többiekkel szemben.Még se néztek le,és nem kötöttek belém.
Középsuliban se,pedig az iskola legrosszabb osztályába voltam. :D
Nem az istenektől kéne tartani, hanem egy csendes ember haragjától!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!