Hétvégén filmezni szoktam, unalmas az életem mert alig vannak barátaim. Mindenki menőbb, fontosabb személyiség nálam. Görcsösen szeretnék barátot de senki nem törődik velem. (? )
Mozdulj ki, járj olyan helyekre, ahol eleve közösség van. Táncóra, edzés, valamilyen tanfolyam.
Ez egy ördögi kör. Ha magadba süppedsz és sajnálod magad, mégannyira sem fog sikerülni senkivel összebarátkozni, mert akinek ilyen negatív a kisugárzása, azt elkerülik.
Ne emészd magad, előfordul ez bárkivel és az oka nem az, hogy te nem vagy elég értékes.
Nálam is így visszaesett a közösségi élet, mikor hazaköltöztem az egyetem után. A barátok szétszóródtak az ország minden részére, egy ideig egyedül éreztem magam, de aztán új barátokat találtam.
Amúgy meg ha nincs aki hívjon, akkor hívj te... szervezz valami partit, vagy menj el valahova és hívj el te embereket. Egy-két ismerős csak van. Próbálj bekerülni a baráti körükbe.
Én is hasonló szituban vagyok.
Mi vagyunk a bolygó selejtjei?
De mi legalább nem szaporodunk....
Nem kell lepontozni, totál depis hangulatban írom ezeket...
Sok sikert másnak az élethez..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!