Senki nem tud engem elfogadni ebben a társadalomban, mit lehetne ez ellen tenni? Lehet egyáltalán valamit?
Nyilvános helyeken egyesek úgy néznek rám mint egy földönkívülire (csakmert nem olyan szép, arányos az fejem mint nekik), de nem is ez a legnagyobb baj, hanem hogy mindegy kivel kerülök és kerültem össze eddig az életemben, barátságokat nem tudok kialakítani. Persze biztos vannak, akik a kinézetem miatt ítélnek el, de a legtöbb embernek biztos más baja van velem.
Nem születtem olyan pörgős, vicces, bulizós embernek (pedig szívesen lennék olyan), és elég sokmindent tudok kérdezni beszélgetéskor, az életben meg elég gyors a beszédtempóm.
Hogyan fogadtathatnám el magam az emberekkel? Hogyan közösíthet ki valakit ennyire a társadalom?
Sokan írják itt, hogy velük is ilyesmi van, de azért mindenkiről kiderül hogy van 1-2 ember legalább, akivel el tud beszélgetni. Nekem 1-2 ember sincs, senki nincs szó szerint, mert akárkivel próbálkoztam, mind elfordult tőlem és undokká vált hamar.
18/F
Velem is hasonló a helyzet én sem tudok beilleszkedni a társadalomba.Egyszerűen nem tudok megfelelni a társadalmi konvekcióknak.Nem azok a témák érdekelnek mint a korosztályomat sőt a környezetemben sincsenek olyanok akiket ugyanúgy érdekelné az mint ami engem.Emiatt sokan unalmas személynek tarthatnak.Azonban valaki azt mondta nekem (és ebben van némi igazság)hogy csak nem a megfelelő társasági és szociális közegben vagyok (egyszerűen nem vagyok jó helyen). Amint bekerülnék hasonszőrű-ek társassáságába ez megváltozna. Azoknak a véleményével pedig akik nem a közvetlen környezethez tartoznak nem kell foglalkozni.Akik pedig az embert a kinézete alapján ítélik meg azok felszínes és korlátolt személyek.
Szerintem keres a beállítottságodnak,érdeklődési körödnek megfelelő társaságot.A többiekkel az undokokkal pedig ne foglalkoz.Nyugi előbb utóbb biztosan neked is lesznek barátaid:)
17/L
nekem az volt egész életembe
sose hallgattam senkire , azt csináltam amit akartam nem azt amit mások mondtak
ezért maradtam egyedül
31 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!