Mit lehet tenni magány ellen?
Rengeteget vagyok egyedül. Koleszban lakom, ahol hétvégente full egyedül vagyok. Egyébként is csak én lakok a szobán, mert a másik lány elköltözött, és nem utaltak ki új szobatársat.
Az ország másik végén járok egyetemre, így kb 2 havonta ha hazamegyek. Új vagyok, és nagy városban, így nincsenek még barátaim mondjuk más sulikból.
Az otthoni barátaimmal nem tartom a kapcsolatot, a társaság, akikkel még középsulis koromban jártam ki először felbomlott, majd mikor szakítottam az exemmel mindenki az ő pártjára állt.
A csoporttársaim az ország másik végében (én délen, ők keleten) élnek, hétvégente járnak haza. Kevesen vagyunk, nem tart össze a társaság suliidő alatt se, mindenki csak az otthoni barátaival lóg.
A párommal távkapcsolatban élek, kéthetente látjuk egymást.
Az egyetem túl nagy ahhoz, hogy családias, esetleg barátai legyen a légkör, mindenki csak a saját évfolyama és a saját csoportja felé húz.
Néha már olyan egyedül vagyok, hogy úgy érzem, el fogok kezdeni magamban beszélni.
Egyébként is fura vagyok mások szerint, így nemigen szeretnének közelíteni felém.
Az a tipikus művészlélek, aki az ablakban issza a kávéját pólóban és sálban, rajzol (ha visszamegyek dekorációt szeretnék rajzolni a falra), imádja a filmzenéket, esténként az ablakban ülve nézi a város fényeit.
Amit még meg szoktak jegyezni rólam, hogy állandóan egy csésze teával a kezemben szaladgálok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!