Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit tegyek ha egyedül vagyok?

Mit tegyek ha egyedül vagyok?

Figyelt kérdés
Egész nyáron egyedül vagyok.A suliban szinte nincs senki akivel barátok lennénk.Néhány osztálytársamra ráírtam és beszélgettünk,de most abbahagytam hogy had keressenek ők is de ez nem történt meg.És ez 3 hete volt.Nem tudok mit csinálni,Úgy gondolom,hogy nem vagyok társaságba való.
2015. aug. 12. 20:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

hát ez tavaly nyáron velem is így volt szerintem hanyagold a barátaidat akik nem törődnek veled mert nem érdemlik meg hogy törődj velük

lehet hogy nehéz de szakadj ki abból a társaságból és keress magadnak olyan barátokat akiket tényleg a barátaidnak hívhatsz és értékelnek is

2015. aug. 12. 20:33
 2/11 anonim ***** válasza:

Hát akkor találd fel magad otthon. Vagy hívj el pár embert valahova. Én sem vagyok az a társaságba való típus.

De mióta megkezdődött a nyári szünet egy hetem sem telt el úgy, hogy ne találkozzak egy jó barátommal. És ez mind úgy volt, hogy én hívtam fel minden áldott nap, hogy "na nem alkotunk ma valamit?" Én is pont ezen az elven voltam, hogy hagyom, hogy ők is keressenek. Butaság, mert ugyan kerestek de 1-2 hét után csak.

Azért valakivel vagy annyira jóba, hogy elhívd valahova, nem?

2015. aug. 12. 20:34
 3/11 anonim ***** válasza:
Sportolj, olvass, nézz filmeket/sorozatokat, kreatívkodj, takaríts, rendezd át a szobádat, főzz valamit, csinálj sütit, nézz tévét, tanulj meg valami táncot, szortírozd ki a ruháidat, ha van ötleted, alakítsd át némelyiket, stb, stb...
2015. aug. 12. 20:36
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Az a baj hogy egy osztálytársam sincs aki a ugyanott lakna mint én.
2015. aug. 12. 20:37
 5/11 anonim ***** válasza:
Hidd el, tudom miről beszélsz. Én mindig keresem az osztálytársaim, próbálok velük beszélgetni, de leráznak. Alig várom, hogy szeptembertől új barátaim legyenek.
2015. aug. 12. 20:50
 6/11 A kérdező kommentje:
Utolsó,együttèrzek veled.
2015. aug. 12. 21:14
 7/11 anonim ***** válasza:

Elmúltál már 18?

Én amikor itthon voltam nyáron, és senki se tudott átjönni, vagy én nem tudtam elmenni valahova, és nagyon egyedül éreztem magam, söröztem, boroztam, és közben zenét hallgattam, vagy a facebookon lógtam, esetleg elmentem beültem egy kocsmába. Sajnos az ember társasági lény, a magány nagyon rossz dolog.

2015. aug. 12. 23:51
 8/11 A kérdező kommentje:
Utolsó:Sajnos még csak 16 éves vagyok.Úgyhogy ez nem jöhet szóba,de köszönöm a válaszod.
2015. aug. 13. 11:12
 9/11 anonim válasza:
írj ha gondolod :)
2015. aug. 13. 11:44
 10/11 A kérdező kommentje:
Utolsó:Hány éves vagy?
2015. aug. 13. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!