Mit tegyek ha egyedül vagyok?
hát ez tavaly nyáron velem is így volt szerintem hanyagold a barátaidat akik nem törődnek veled mert nem érdemlik meg hogy törődj velük
lehet hogy nehéz de szakadj ki abból a társaságból és keress magadnak olyan barátokat akiket tényleg a barátaidnak hívhatsz és értékelnek is
Hát akkor találd fel magad otthon. Vagy hívj el pár embert valahova. Én sem vagyok az a társaságba való típus.
De mióta megkezdődött a nyári szünet egy hetem sem telt el úgy, hogy ne találkozzak egy jó barátommal. És ez mind úgy volt, hogy én hívtam fel minden áldott nap, hogy "na nem alkotunk ma valamit?" Én is pont ezen az elven voltam, hogy hagyom, hogy ők is keressenek. Butaság, mert ugyan kerestek de 1-2 hét után csak.
Azért valakivel vagy annyira jóba, hogy elhívd valahova, nem?
Elmúltál már 18?
Én amikor itthon voltam nyáron, és senki se tudott átjönni, vagy én nem tudtam elmenni valahova, és nagyon egyedül éreztem magam, söröztem, boroztam, és közben zenét hallgattam, vagy a facebookon lógtam, esetleg elmentem beültem egy kocsmába. Sajnos az ember társasági lény, a magány nagyon rossz dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!