Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért érzem magam mindíg...

Miért érzem magam mindíg nagyon egyedűl?

Figyelt kérdés

Hiába vannak barátaim úgy érzem hogy nem értenek meg. Nincs kivel megbeszélnem a komolyabb dolgaimat, mert ők teljesen máshogy értik a dolgokat.

Ti éreztetek már így? Mit csináltatok?

18/F

2015. aug. 12. 18:43
 1/5 anonim ***** válasza:

Állandóan ezt érzem. Hogy mit csinálok? Bízom abban, hogy egyszer rátalálok valakire, ki segít ezen továbblendülni.

Ha szükséged lenne arra, hogy meghallgasson egy sorstársad, írj bátran üzenetet.

22f

2015. aug. 12. 19:17
 2/5 anonim válasza:
Én mindig egyedül érzem magam, mert én tényleg egyedül is vagyok, egy barátom, egy haverom sincs, senki akire igazán számíthatnék. Interneten tudok írni 2 emberrel de ennyi, azokat nem annyira érdeklem, meg nem is olyan igazi kapcsolatok. Szóval te azért jobb helyzetben vagy
2015. aug. 12. 19:24
 3/5 Pogány Zsuzsi ***** válasza:
Én is világéletemben magányos voltam. Egy ideig kerestem barátot, mármint barátnőt, de mára már letettem róla. Nem lehet megbízni senkiben.
2015. aug. 13. 10:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is vannak ilyen érzéseim. Ha esetleg van kedved, írj! 19/l
2015. aug. 14. 14:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha van kedved beszélgetni írj :) 14/l
2015. aug. 28. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!