Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit tegyek ha nagyon magányos...

Mit tegyek ha nagyon magányos és egyedül vagyok?

Figyelt kérdés
Mostanában úgy érzem mintha teljesen egyedül lennék. Nem keres senki sem, nem hívnak, nem üzennek, eddig mindig én írtam rá mindenkire de most gondoltam had keressenek ők, de semmi, a nagy üresség. Ilyenek lennének a nagy ,barátok'? Mégha lenne egy férfi az életemben, akinek el tudnám mesélni mi bánt, de nincsen. Régebben ez nem volt így és már szeretnék legalább egy igazi férfit magam mellé, mert a szerelem is hiányzik már. Ti éreztetek már ilyesmit? Vagy lehet túl reagálom? f20

2015. aug. 6. 19:45
 1/8 MrPifta ***** válasza:
ne nyafogj, hanem barátkozz, ismerkedj, próbálkozz!
2015. aug. 6. 19:55
 2/8 A kérdező kommentje:
De nem nyafogok, hanem tudod már annyiszor én kezdeményeztem mindenkinél, és tett rám mindenki. Már tudod milyen unalmas mindig nekem nyitni mindenki felé, közben meg ők csak úgy elvannak velem. Ahj...lassan pszichológus kéne azt érzem. :D
2015. aug. 6. 20:05
 3/8 anonim ***** válasza:
Na, és mi bánt? Meséld el privátban!
2015. aug. 6. 20:23
 4/8 anonim ***** válasza:
írj nekem, szívesen meghallgatlak és beszélgetek veled :) 20/F
2015. aug. 6. 20:26
 5/8 anonim ***** válasza:
Írjál ki ide egy kérdést, hogy mit tegyél ha nagyon magányos és egyedül vagy!
2015. aug. 6. 20:26
 6/8 A kérdező kommentje:
Jajj de aranyosak vagytok. ^^
2015. aug. 6. 20:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Szívesen meghallgatlak én is. :) 18f
2015. aug. 8. 01:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is szívesen meghallgatlak :) Mostanában én se érzem magam toppon..Ha gondolod írj :) 21/F
2015. aug. 14. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!