Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Más életében is vannak ilyen...

Más életében is vannak ilyen időszakok?

Figyelt kérdés
Egyszerűen semmi sem jön össze. Most van munkám bár ezt is nagyon nehezen talaltam. Viszont az emberi kapcsolataim a nullan vannak... Akarkivel ismerkedtem senki sem vesz komolyan. Se szerelemben se barátságban. Vagyom arra hogy szeressenek es en is viszont szeressek. Óvatos lettem a csalódasaim ota. Nem nyilok meg egyszeruen. Hűvös lettem. De próbálok nyitott maradni. Ezt ereztetem is... De ugy erzem mindenki egyedül hagy. Es senki nem akar. Az életem úgy erzem megállt egy helyen. Es nem tart sehová. Sivár minden. Semmi nem történik. Keresem ami kihozna ebből a helyzetből de ujra es ujra pofára esek es ra kell jönnöm hogy vagy semmit vagy csak szexelni akarnak egyet es ennyi. Semmi érzelem. Mind először a desszerttel akar kezdeni aztán pedig kidobna ha hagynám magam . A gondolattol is irtozom hogy csak arra lennék jó es semmi másra. Miert ilyen nehéz normális emberi kapcsolatokat kialakítani?? Egyáltalán hol lehet összeismerkedni olyanokkal akik nem csak kihasználni akarnak??

2015. aug. 2. 12:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Van ilyen talán másnál is. Most gödörben vagy úgy tűnik, de ki lehet ebből mászni és szép is lehet. Ha gondolod írj rám és segítek vagy beszélgetünk
2015. aug. 2. 12:59
 2/7 anonim ***** válasza:
44%

Voltam hasonló helyzetben, mint te. A párkapcsolataimban mindig ugyan azokat a köröket futottam. Gondoltam nem normális, hogy szinte az összes eddigi kapcsolatom egy kaptafa lenne, hisz mindegyik ember más volt, de mégis meg voltak a közös pontok mindegyikben.

Aztán keresni kezdtem különböző módszereket, hogy hogyan juthatnék ki ebből az ördögi körből.

Elkezdtem járni kineziológushoz és esküszöm sokat segített(a foglalkozáson szinte érzem, hogy megváltozik az energiaáramlás bennem). Olyan dolgokra derült fény, amikről álmomban sem gondoltam volna, hogy okozza a problémámat. Voltam 1x családállításon is, de nekem a kineziológia jobb. Persze hinni is kell benne, anélkül nem megy.

Én ajánlanám neked, hogy legalább próbáld ki.

2015. aug. 2. 13:10
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi. Megnézem miről szól... es ezáltal kilabaltal ebből a helyzetből??
2015. aug. 2. 13:22
 4/7 anonim ***** válasza:
az túlzás, hogy egy külső dolog egy varázsütésre megváltoztatja az életed, mert a változást neked is akarni kell. de segített leküzdeni a félelmeimet, komplexusaimat amik tudat alatt munkálkodtak és sokat változtam jó irányba ezáltal. aztán rám talált a szerelem is. igazából már a párom már gyerekkoromban is a szerelmem volt és sok időt töltöttünk együtt, csak ők elköltöztek messzire és idén 15 év után újból találkoztunk és ott folytattuk ahol anno abbahagytuk.
2015. aug. 2. 13:36
 5/7 A kérdező kommentje:
Értem. Akkor segített neked:-)
2015. aug. 2. 13:38
 6/7 anonim ***** válasza:
42%
Én már annyi magát normális lánynak mondó lánynak irtam és segitettem volna neki ebböl kilábalni,de mégis inkább a magányt választották,már én mindent megpróbáltam. Igy arra következtetésre jutottam hogy annyira jó nekik ott ahol most vannak hogy mégha lenne mód onnan elmenni akkorsem mennének,mert már megszokták ezt az állapotot és ott biztonságba érzik magukat. És nem lehet annyira rossz nekik,hissz ha nekem annyira rossz lenne,fuldoklóként kapaszkodnék minden lehetőségbe.
2015. aug. 2. 16:34
 7/7 anonim ***** válasza:

kb már 4 éve...

A kérdésedből úgy gondolom, hogy nő lehetsz, mert fordított helyzetben kizárt, hogy arra panaszkodnál, hogy mindenki csak szexelni akar.

A nők meg csak a tökéletes külsejű pasikkal állnak szóba, szóval ha akarsz találni valakit, akkor állj ki ebből a sorból és kezdj el mindenkivel beszélgetni!

2015. aug. 3. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!