Más életében is vannak ilyen időszakok?
Voltam hasonló helyzetben, mint te. A párkapcsolataimban mindig ugyan azokat a köröket futottam. Gondoltam nem normális, hogy szinte az összes eddigi kapcsolatom egy kaptafa lenne, hisz mindegyik ember más volt, de mégis meg voltak a közös pontok mindegyikben.
Aztán keresni kezdtem különböző módszereket, hogy hogyan juthatnék ki ebből az ördögi körből.
Elkezdtem járni kineziológushoz és esküszöm sokat segített(a foglalkozáson szinte érzem, hogy megváltozik az energiaáramlás bennem). Olyan dolgokra derült fény, amikről álmomban sem gondoltam volna, hogy okozza a problémámat. Voltam 1x családállításon is, de nekem a kineziológia jobb. Persze hinni is kell benne, anélkül nem megy.
Én ajánlanám neked, hogy legalább próbáld ki.
kb már 4 éve...
A kérdésedből úgy gondolom, hogy nő lehetsz, mert fordított helyzetben kizárt, hogy arra panaszkodnál, hogy mindenki csak szexelni akar.
A nők meg csak a tökéletes külsejű pasikkal állnak szóba, szóval ha akarsz találni valakit, akkor állj ki ebből a sorból és kezdj el mindenkivel beszélgetni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!