Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mindenki lopott már valamit...

Mindenki lopott már valamit el életében vagy nekem vannak csak ilyen ismerőseim?

Figyelt kérdés
mondjuk nekem úgy szeretnek mindent bevallani (nem ítélkezem sosem) de eddig minden ismerősöm már bevallotta hogy lopott el valamit pedig nincsenek rászorulva elég jó módúak vajon miért, szerintetek? (én még sose semmit, illetve egy Barbiet az oviból még régen, de másnap visszavittem)
2015. júl. 20. 12:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Én pl egy szaloncukrot egy áruházból még kisgyermekként
2015. júl. 20. 12:55
 2/15 anonim ***** válasza:
Egy átlagos körülmények között élő fiatal nem azért lop, mert rá van szorulva, hanem mert "menő", adrenalint ad. Fiatalság bolondság. Ennyire egyszerű. Én is loptam már boltból, mert felcsigázott, fiatal voltam, jó bulinak tűnt. Nem kell ebbe belelátni semmi komoly dolgot. 22/f. :D
2015. júl. 20. 12:57
 3/15 anonim ***** válasza:
Amikor általánosiskolás voltam, akkor tollat vagy radírt.
2015. júl. 20. 12:57
 4/15 A kérdező kommentje:
mondjuk most ahogy így belegondolok az irodából én is loptam már el egy egérpadot (mert szép volt rajta a tigris és kiraktam faliképnek) meg egy tűzőgépet :D
2015. júl. 20. 13:00
 5/15 anonim ***** válasza:
8%
Azért lopok, mert így legalább nem kell megvenni. Hozzátenném, olyantól veszem el, aki azt se tudja hogy van olyan tárgy a birtokában.
2015. júl. 20. 13:01
 6/15 anonim ***** válasza:
Én talán 5 évesen loptam egy csokit, mert nem akarták megvenni a szüleim.
2015. júl. 20. 13:05
 7/15 anonim ***** válasza:
Megesett már, mert az alkalom adott volt hozzá. De ha magamhoz vettem valamit, az csak olyan dolog volt, ami másnak már nem kellett, illetve nem is tudott róla, hogy neki van ilyen tárgy a birtokában. Boltból nem loptam soha, ott féltem a lebukás veszélyétől. Mindenhol kamera van már.
2015. júl. 20. 13:52
 8/15 anonim ***** válasza:

Lakótelepi kulcsos gyerekként mi sportot űztünk az ilyen kisebb dolgok elcsenèséből. Üdítő, az akkoriban menőnek számító tejpor, csoki.

A legnagyobb talán egy üveg whisky volt.

2015. júl. 20. 14:19
 9/15 anonim ***** válasza:
Én régebben kocsmából rendszeresen loptam felespoharakat és poháralátéteket :D
2015. júl. 20. 14:47
 10/15 anonim ***** válasza:
Könyveket én is az iskolából, de visszavittem néhány nap múlva, és nagyon szégyelltem magamat. Emellett volt, hogy elcsentem osztálytársamtól olyan apró tárgyat, amivel villogott, és sehol sem lehetett kapni. Aztán visszakaptam nem sokkal azután, mert tőlem is loptak el ilyet.
2015. júl. 20. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!