Egyes embereknek miért alap dolog a párkapcsolat az életében? 19F
Nagymamáim, több ismerősöm, haverok, osztálytársak stb. szokták mondani, hogy miért nincs már barátnőm?? Mert miért kellene, hogy legyen? Mintha kötelező lenne, úgy beszélnek róla. Most volt 2 hónapja egy, de bőven elég volt az egy hónap vele.. Volt olyan ismerősöm, aki havi szinten a buszon megkérdezte, hogy, na, van már asszony? Mondom nincs, erre ő: Hogy bírjátok ki nélküle.. Itt ledöbbentem azért. Miért ne lehetne kibírni? Amúgy is nagyon az igényeim szerintem magamhoz képest, szóval nem egyszerűen találok olyan lányt, akivel összejönnék.
Vagy mamám is ilyen, hogy miért nem fogsz már magadnak egy szép lányt? De értitek, mintha ez ilyen csettintésre menne.. :D
Neked se volt még normális párkapcsolatod ha nem igényled. :D
19/F
Majd ha belezúgsz őszintén valakibe, nem teszed fel ezeket a kérdéseket.:D
Addig nyugodtan bulizz, neked még tényleg nincs szükséged barátnőre. És ez nem gond, jelenleg így teljes az életed.
Persze, mellesleg elengedem a fülem mellett az ilyet, csak most jutott eszembe, hogy én pont nem ilyen vagyok, gondoltam felteszek egy kérdést.
Őszintén, nekem nem igazán volt még sok örömöm párkapcsolatokból, ami ugye engem is minősít, mert én találom meg az olyan lányokat, ők meg engem, ezért sem vagyok kapcsolatfüggő.
Az élet nem csak a párkapcsolatról szól. Nyilván a beszűkült világnézetű idióták ezt nem bírják felfogni, csak azok, akik igazán nyitottak arra, hogy megismerjék a világot, felfedezzenek dolgokat, stb.
Ha csak a párkapcsolati drámákból állna össze a világ, akkor közel sem tartanánk ott, ahol.
Az meg a másik, hogy minden ember el tudja dönteni, hogy mit akar kezdeni az életével. Lekötni magát állandóan, vagy szabadon, önmagára összpontosítva élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!