Egyes embereknek miért alap dolog a párkapcsolat az életében? 19F
Nagymamáim, több ismerősöm, haverok, osztálytársak stb. szokták mondani, hogy miért nincs már barátnőm?? Mert miért kellene, hogy legyen? Mintha kötelező lenne, úgy beszélnek róla. Most volt 2 hónapja egy, de bőven elég volt az egy hónap vele.. Volt olyan ismerősöm, aki havi szinten a buszon megkérdezte, hogy, na, van már asszony? Mondom nincs, erre ő: Hogy bírjátok ki nélküle.. Itt ledöbbentem azért. Miért ne lehetne kibírni? Amúgy is nagyon az igényeim szerintem magamhoz képest, szóval nem egyszerűen találok olyan lányt, akivel összejönnék.
Vagy mamám is ilyen, hogy miért nem fogsz már magadnak egy szép lányt? De értitek, mintha ez ilyen csettintésre menne.. :D
Ööö és egy párkapcsolat miben akadályoz meg?
Mert ha egy idiótával jöttél össze, aki minden nap beszámoltat az már a te hülyeséged...
Hogy érted, hogy miben akadályoz meg? Időt igényel, annyi szent, ha ilyenekre gondolsz.
Ezt mondtam is, hogy engem is minősít, hogy kivel jövök össze, az én hülyeségem is volt.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!