Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitas utani dolog segit valaki?
Na az van,hogy szakitottam a baratommal par napja es rajottem,hogy nagy hiba volt.nagyon szeretem es nagyon hianyzik...es megbantam.Azota probaltam bocsanatot kerni tole,de nem er semmit..nemtudom,hogy tudnam visszaszerezni/vagy h mit mondjak.segitsetek legyszi! :(
14 L <===(pls ne iteljetek el a korom miatt,ugyanugy vannak erzeseim.)

Előbb kellett volna gondolkodnod.
Megértem a srácot, hogy nem akar ismét kapcsolatot veled. Ő is szeret, kidobod... szr neki, kb. meghal, aztán kijelented, hogy, "jaj, bocs, mégsem..."
Neeem, most megtanulod, hogy ne hirtelen dönts.
Nem kell játszogatni más érzéseivel - érthető, hoghy a tke kivan veled.

Szia. Mivel csak pár napja történt, adj neki időt. Ha ő is szeret megbocsájt. :) Tudasd vele,hogy megbántad és újra akarod kezdeni, majd hagyd ezen gondolkodni őt. :) Nehéz lehet neki most. Képzeld csak magad a helyébe. :/ De mindig van remény :) velem kétszer szakított a barátom de harmadjára is megbocsátottam neki. :$ szóval pár hetet adj neki, mégiscsak összetörted a szívét, de az idő mindent begyógyít. Sok sikert :)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!