Mindenki lopott már valamit el életében vagy nekem vannak csak ilyen ismerőseim?
Hát lehet hogy csak én voltam ilyen gyerek, de akárhogy próbálok visszaemlékezni hogy loptam-e valamit nem jut eszembe semmi. Kamaszkoromban voltak balhéim, a rendőrök is ismertek, de akkor mindig verekedés volt, a csatornából szedtek ki vagy a polgármesteri hivatal tetejéről. Nem megfelelően bicikliztünk és nem álltunk meg rendőrnek, ilyenek voltak. Illetve egy eset volt amikor magánlaksértés miatt vittek be, mert olyan helyen voltunk pusztában ahol egy áva kerítés vagy tábla nem volt hogy az magánterület lenne, és ott voltunk haverokkal.
Viszont ahogy visszagondolok lopás nem jut eszembe. Azt mindig elítéltem, a legkisebb mértékben is. Talán annyi hogy anyámnak volt egy kis aprópénzes doboza és ha kértem pénzt akkor mondta hogy onnan vegyek ki nyugodtan csak mindig szóljak neki. Egyszer-egyszer volt hogy úgy vettem ki száz vagy kétszáz forintot hogy hallgattam róla, de ennél nagyobb dolog nem volt...
Ja, meg pár darab gyufát hazavittem alsóban mikor ki volt szórva egy asztalra és abból kellett építenünk.
Utolsó de aranyos. :D
Kérdésre visszatérve: Sulinkba jöttek ékszereket eladni és volt egy kis medál (kis lila köves holdacska) ami nagyon megtetszett és azt lenyúltam. Ez talán ötödikbe volt. Mondjuk nem lett volna drága, szégyelltem is magam utána. ^^"
Hát nem tudom mennyire számít lopásnak ez,kis gyerekként anyával a boltban venni akartunk egy kis csokit,de mondta hogy tegyem addig a zsebembe(nem vittünk kosarat,mert csak kevés dolgot vettünk)aztán ott is maradt...
Illetve kocsmából poharat,korsót hoztunk már el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!