Mi lehet az oka hogy a 43 éves nagybátyámnak még életében nem volt barátője?
Nem tudom...
De a nőket elég gyakran szídja...amiből már nekem van elegem :/
Ezzel arra akarsz célozni,hogy esetleg meleg ???:O
Csak nem...
Csak a csalódásai miatt szidja a nőket, de ettől még nem biztos egyáltalán, hogy volt barátnője valaha is. Egyébként legtöbb esetben antiszociális jellem, vagy más mentális betegség az oka.
Pszichológust ajánlom.
Ha sikerült rájönni a megoldásra, akkor engem is érdekel az eredmény, mert én sem találok barátnőt magamnak. 32/F
Egyébként az a véleményem, hogy aki 43 évesen sem talál magának barátnőt, valószínűleg megakadályozzák benne. Mennyi köze van az üzletnek a magánélethez? Van munkája? Milyen a külseje? Milyen ember valójában? Nem biztos, hogy tehet róla. Ha valaki ismeri ezt a világot, akkor tudja, hogy van egy tiltás benne. Túlnépesedés miatt tiltva van. Én úgy látom, hogy elszigetelődés politikája folyik Magyarországon, de nem ajánlom, hogy a kormányhoz forduljon segítségért. Elszigetelik egymástól az embereket valamilyen szellemi szempont alapján. Ez zajlik most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!