Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ennyi lett volna az élet?

Ennyi lett volna az élet?

Figyelt kérdés

24 éves F vagyok. Lassan úgy érzem beleőrülök abba ami velem van.

Minden másnap kórházba kell mennem, rákötnek egy gépre ami életben tart. Nem hagyhatok ki egy kezelést sem mert meghalok.

A kapott gyógyszertől egyik napról a másikra lebénultam, nem tudok járni.

Az összes barátom eltűnt mellőlem. Nem tudok eljárni sehova ismerkedni. A családomon és a beteghordókon, nővéreken, orvosokon kívül senkivel sem találkozom.

Beleőrülök a magányba, visszasírom az elmúlt éveket. Jövőm gyakorlatilag nincs, legalább is nem úgy néz ki. Szüleim idősek a testvéreimtől meg nem várhatom el, hogy velem legyenek életem végéig. Családos emberek...

Barátnőm elhagyott, ismerkedni nem tudok ahogy írtam. Azt meg kétlem, hogy becsengetnek emberek és "szia, én a barátnőd szeretnék lenni..." . Barátokat sem így szerez az ember...

Szóval fogalmam sincs, hogy hogy álljak az élethez ezután. Ezt én már nem is nevezem életnek, csak létezésnek.

2015. júl. 21. 20:10
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Ezt az oldalt ismered?

[link]

Nekem szokott segíteni, ha magányosnak érzem magam. Persze, tudom, ez nem helyettesít egy barátnőt.

A saját meggyőződésem az, hogy ebben a helyzetben egyedül az Istenbe vetett hit, és bizalom segíthet.

Istennek semmi sem lehetetlen.

2015. júl. 21. 20:35
 12/23 anonim ***** válasza:

Húha. Nem semmi életed van és tudom, hogy nem ér sokat, de sajnálom.

Pszichológussal próbáltál már beszélni a dologról?

A bénulás mennyire végleges? Rehabilitáció nem lehetséges?

2015. júl. 21. 20:43
 13/23 A kérdező kommentje:
Jelenleg nem tudni mi lesz a bénulással, de az izomsorvadásból kiindulva nem sok jó.
2015. júl. 21. 20:47
 14/23 anonim ***** válasza:

Én 33 f vagyok. Ha gondolod, szívesen beszélek veled. Nem tudom miben tudnék neked segíteni, de ha szükséged van rá, azt is megpróbálok. Hova jársz kórházba?

Bár én nem tudom mennyire vagyok abszolút jó társaság..

2015. júl. 21. 21:11
 15/23 anonim ***** válasza:
Sosem vagy egyedül, ezt sose felejtsd el! Isten mindig veled van. Imádkozom érted.
2015. júl. 21. 21:21
 16/23 anonim ***** válasza:
Ha szeretnél beszélgetni, akkor nekem is nyugodtan írhatsz. :)
2015. júl. 21. 21:37
 17/23 anonim ***** válasza:

Nem csak bulikban lehet ismerkedni, nyugodtan leszólíthatsz az utcán is egy lányt.

Mit veszíthetnél? :-)

2015. júl. 21. 21:59
 18/23 anonim ***** válasza:
Tudom, milyen érzés ez. Én is beteg vagyok, bár nem ennyire súlyos a helyzetem, mint a tiéd. Ugyanúgy nincsenek barátaim, mint neked. És én is azt mondom, hogy Istenhez fordulj ebben a helyzetben, segíteni fog, hidd el! Nekem is segített, nagyon depressziós, üres voltam, de hidd el, ha imádkozol, Istenhez fordulsz, jobb lesz. Ne add fel!
2015. júl. 21. 23:33
 19/23 anonim ***** válasza:

Te egy nagyon jó ember vagy.

Ilyen problémád van, és nem nyafogsz, nem hisztizel, hanem megoldást keresel. Gratulálok, remélem jobbra fordul a sorsod, én tuti, hogy nem viselném ilyen jól, mint te, gyûlölném a világot, nem barátkozni akarnék, minden elismerésem.

Rendbe fogsz jönni!

Egyébként én szívesen megismernélek.

2015. júl. 22. 00:39
 20/23 anonim ***** válasza:

Dializálnak?

Én szívesen beszélgetek Veled, ha gondolod írj nyugodtan. :)

22N

2015. júl. 22. 03:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!