Úgy érzem, egyedül vagyok ezekkel a gondolatokkal. Az életnek tényleg ennyi lenne a célja?
Dunát lehetne rekeszteni az ilyen "meg nem értett zsenikkel" a munkaügyi központban.
Gyerek vagy még, de nagyon....
2-es: Ha ennyit nem vagy képes elolvasni,akkor nem kell idepofátlankodni azzal a rengeteg eszeddel.
Én ugyanígy állok az élethez.Sosem szerettem a sablonos dolgokat,hogy mindenki elvár valamit,meg kell felelnem nekik.Ők nem mernek nagyot álmodni,gyávák..mint a magyarok többsége.Ugyanebben a helyzetben vagyok mint te,és elég bizonytalan még minden,de úgy vagyok vele,hogy nem akarok leélni egy életet zombiként,unalmas,monoton feladatokat teljesíteni,csak mert más nem mer álmodozni,és ezért neki nem sikerült azt csinálni ami értelmet adna az életének,ezért arra törekszik hogy elhitesse másokkal,hogy neki sem fog sikerülni..ez is a tipikus magyar hozzáállás.Kezd elegem lenni belőle.
Ha van kedved,akkor írj,csatlakoznék a baráti körödhöz. :)
A többiek meg mondjanak amit akarnak,nem tud érdekelni már.
Elsőnek válaszolom, hogy nem, nem vagyok az. Sok minden felnőtté tehet valakit és azt hiszem az,hogy erős suicide hajlamos vagyok és depressziós voltam, ezek közé tartozik. Felnőni számomra azt jelenti, hogy megtanulni más szemszögből nézni a dolgokat és érezni olyat, amit máskor nem.
Másodiknak: próbáltam tagoltan leírni, sajnálom ha nem értetted :/
Harmadik: köszönöm a rendes választ, örülök, hogy rajtam kívül más is felfogja azt, hogy a magyarok olyan mentalitással rendelkeznek, ami megköveteli, hogy beilleszkedj,és ha nem vagy olyan mint mindenki más, akkor elküldenek mindenhonnan (magánéletben, munkahelyeken stb)
utolsó: nem vagyunk jobb helyzetben mint az átlag :D anyám irodista, egyedül nevel engem és a hugomat, 100 000 Ft fizetéssel nem vagyunk jobb helyzetben senkinél.
hmmm.. a szülők többsége ilyen. fél ha a gyerekük "valami mást" akar majd csinálni. ettől megijednek. ez részben lehet irígység is hogy nekik nem lehetett szabadon dönteniük, de lehet "féltésből" is mert általánosítanak (pl. hogy a festőművészek nyomorognak)
emiatt ne utáld meg az ebereket! lehet pl. a párod azért fog imádni téged mert abban az egyben, a tetoválásban tökéletes vagy és kened vágod
hajrá!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!