Ennyi lett volna az élet?
24 éves F vagyok. Lassan úgy érzem beleőrülök abba ami velem van.
Minden másnap kórházba kell mennem, rákötnek egy gépre ami életben tart. Nem hagyhatok ki egy kezelést sem mert meghalok.
A kapott gyógyszertől egyik napról a másikra lebénultam, nem tudok járni.
Az összes barátom eltűnt mellőlem. Nem tudok eljárni sehova ismerkedni. A családomon és a beteghordókon, nővéreken, orvosokon kívül senkivel sem találkozom.
Beleőrülök a magányba, visszasírom az elmúlt éveket. Jövőm gyakorlatilag nincs, legalább is nem úgy néz ki. Szüleim idősek a testvéreimtől meg nem várhatom el, hogy velem legyenek életem végéig. Családos emberek...
Barátnőm elhagyott, ismerkedni nem tudok ahogy írtam. Azt meg kétlem, hogy becsengetnek emberek és "szia, én a barátnőd szeretnék lenni..." . Barátokat sem így szerez az ember...
Szóval fogalmam sincs, hogy hogy álljak az élethez ezután. Ezt én már nem is nevezem életnek, csak létezésnek.
Egy gép tisztítja a véremet, mert a szervezetem már nem képes rá.
A kezelés nélkül rövid időn belül meghalnék.
Most láttam a válaszod, akkor te is vesés vagy? Mert akkor nincs feltétlenül minden veszve, lehet hogy van remény...
Egy agydaganatnál pl. nincs.
Szia,
En szivesen haverkodok veled, ha annyira nincsenek barataid.
24/f vagyok en is.
Köszönöm a válaszokat.
A vesém ment tönkre plusz izomsorvadás.
Vesét nem kaphatok mert a kilökődésgátló magatehetetlenre bénítana életem végéig. Ki lett vizsgálva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!