Egyre inkább antiszoc leszek, mit tegyek?
24 évesen dolgozom (so-so fizetésért, kreatív vonalon), feketézek, rengeteg ismerősöm van, de kevés barátom. A lányokkal mindig is voltak gondjaim, későn érő típus vagyok. Nevelőszülőknél élek 9 éves korom óta 4 testvéremmel, nem igazán hagyták, hogy bármiféle egót növesszek, ezért kevés az önbizalmam. Többször is próbáltam öngyilkos lenni, ezt szerencsére nem tudta meg a környezetem. Elég sokat csalódtam, nem nagyon van olyan dolog, amit élveznék. Nem érzem magam fontosnak, nem igazán hiányoznék bárkinek is. Max. a főnökömnek, mert soká fog találni olyan marhát, aki ennyi mindent megcsinál neki ilyen kis pénzért, közben sz*rba se néz. Buli, lazítás? Ugyan, nem poén ájulásig inni, és elég valószínűtlen hogy elázva szedem fel életem párját. Nem tudok elveszni a felszínes nyáltengerben, nem találom a helyem ebben a világban. A barátaim szerte az országban vannak, így némelyiküket egyszer-egyszer elcsípem, de nem az igazi. Sokat járok városba, nyilvános helyekre, nap mint nap emberekkel beszélek.
Egyedül a fotózás köt le úgy-ahogy, elbújhatok a kamera mögé, nem figyelnek rám, nem zavarom az állóvizet.
24/F
Ha már fotózol esetleg kérj meg ismerős csajokat egy kis cosplay fotózásra, lehet megtalálod a nagy Ő-t;)
Fényképezz orrba-szájba, fejleszd magad.
A fotózáson keresztül megismerhetsz új embereket, minél jobban fog menni,annál jobban fogod érezni magad a bőrödben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!