Sok olyan 30+ éves felsőfokú végzettségű és/vagy sikeres karrierrel rendelkező nő van, aki így túl a 30-on (40-en) úgy érzi, inkább a társas kapcsolatok építésére kellett volna több energiát fordítania, mivel eléggé magányos?
Én ismerek egy ilyen nőt jól.
55 éves,dr.közgazdász,főiskolai tanár,e mellett ingatlanozik,budai úri helyeken kavar,viszont szép lassan mindenki elhagyja,mert semmi nem érdekli,csak az úri sznobozás,és a budai négyzetméterek.
"Férfiak nem lehetnek magányosak?"
De, viszont mi nem futunk ki az időből.
Nem azért dolgoztam annyit, mert nem akartam időt szánni a párkapcsolatra (vagy baráti kapcsolatokra), hanem azért, mert nem találkoztam olyannal, akivel kölcsönösen szívesen megosztottuk volna az életünk (barátaim vannak, nem is sajnálom tőlükaz időt, de ugye az nem ugyanaz).
A munka nagyobb eséllyel visz "sikerre", mint a társasági életre fordított idő, hiszen az, hogy egy párkapcsolat összejön-e (és tartós lesz-e), az nagy lutri (életem eddigi összes igazán fontos emberével teljességgel véletlenül futottam össze), míg a karriernek mégiscsak több köze van a befektetett munkához (legalábbis szeretem ezt hinni:S)
Szóval most állhatnék itt pár és karrier nélkül, ezek közül legalább az utóbbi megvan. Az előbbi meg..., végső soron egy pillanat műve lehet:)
Milyen helyen élsz, ahol a 30 éves nők hervadoznak? És a 60-as pasik szexik? Több szép 40-es nőt látok, mint szexi 60-as pasit.
Mellesleg anyukámnak egy betegség miatt előbb fog bekövetkezni a klimax, és még mindig várja, pedig 51 éves.
40 felett klimaxolni... láttál te már emberi nőt?
"Mellesleg anyukámnak egy betegség miatt előbb fog bekövetkezni a klimax, és még mindig várja, pedig 51 éves.
40 felett klimaxolni... láttál te már emberi nőt?"
Magyarországon a menopausa átlagban 47 éves kor körül következik be. Tehát édesanyád az átlagnál már később tart.
A 47 év orvosi egyetem nőgyógyászat előadásán elhangzott adat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!