Igen. Nem is egyszer. Volt, hogy azért, mert elviselhetetlennek éreztem a fájdalmat, és volt, hogy azért, mert hirtelen összeomlott az életemben minden, amit előtte felépítettem (pedig pont előtte voltam a legteljesebb), és így már értelmetlennek tűnt az egész. Gondoltam rá, hogy szimplán új életet kezdek, elköltözök stb, de rájöttem, hogy nem akarok - egyszerűen csak a régi, teljes életemet akarom vissza.
De egyszer sem próbálkoztam öngyilkossággal, hanem ERŐS MARADTAM, és újra felépítettem, ami összedőlt. Minden változik, és jó irányba is.
2015. jún. 8. 12:01
12/19 anonim válasza:
Szerintem ez inkább az emberiség számára megoldás, mert a Földnek ennyivel is kevesebb is embert kell cipelnie a hátán. Viszont én biztos nem csinálnám szerintem nincsen elkeseredettebb cselekedet mint saját magunk életének véget vetni. De tőlem mindenki azt csinál amit akar ha ebben látja a megoldást kívánom hogy kezet foghasson Istennel én viszont inkább megvárom hogy ő maga szólítson magához :).
2015. jún. 8. 19:55
13/19 anonim válasza:
Sokszor... Egyszer meg is probaltam, de nem akartam igazan meghalni, viszont itt maradni se. De itt vagyok es nem jobb semmi pedig eltelt lassan 2 ev. Megtanultam elviselni magamat, azt amit magam kore teremtettem. Ez van.
2015. jún. 8. 21:16
14/19 anonim válasza:
Igen. Sokat.
2015. jún. 9. 19:39
15/19 anonim válasza:
Igen de azért örülök, hogy élek. És megtanultam, hogy egy másik ember miatt akár rossz, akár jó értelemben nem érdemes.
2015. jún. 9. 21:27
16/19 anonim válasza:
Gondoltam. Sokszor még eszembe jut manapság, de nem tenném meg. Inkább elviselem a sok sz**rt ami körülöttem van, még akkor is ha ez nagy veszteségekkel jár.. Korábban is ez jutott mindig eszembe: Mi van ha később jó lesz? Mert a jelen, az egy adott pillanat minden másodpercben. A jelen lehet rossz évekig is, de nem tudhatod hogyan alakul az életed. Nagyon sok jót dobtam volna el magamtól, ha akkor megteszem.
Volt egy keresztény vallás (Kathar) a 10. században: Az alapelvük az volt hogy a földi életet a Sátán teremtette! vagyis ez a világ rossz! A Vikipédiában lehet olvasni róla! Krisztus ezt mondta:" aki belátja hogy e világ rossz, és úgy hal meg: vissza térhet a jó istenhez!" De ezt törölték a bibliából..
Már csak a feleségem az aki vissza adja és nem él vissza az "önzetlen nagyravágyásomal" De már egészségügyileg megrokkantam: alig tudok adni. Ha ő meghal biztosan megteszem! :)
2015. jún. 10. 20:06
19/19 anonim válasza:
Hali. Én is megakartam már ölni magam de nem tettem. Vágtam magam mert elvesztettem azt akit mindenkinél jobban szeretek.. De néha most is gondolok rá mert egyszerűen nem boldogulok hiába teszek meg mindent
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!