Gondoltál már az öngyilkosságra mint megoldás?
Megfelelō egy igen vagy egy nem is:)
De ha valaki le szeretné írni,hogy õ mire gondolt azt is szívesen elolvasom!
Nem.
Egyrészt nem megoldás. Másrészt kíváncsi vagyok, hogy milyen leszek pl. 10-20-30-40 év múlva.
Harmadrészt szoktam normális megoldást találni a problémákra.
"Nincsen lehetetlen, csak tehetetlen."
Igen. Tökéletes megoldás, mivel minden probléma eltűnik. Nem megoldani akarom a problémát, hanem kilépni belőle. A halál meg olyasmi lehet, mint a születés előtti állapot- vagyis semmilyen. (Semmiképp nem rossz)
Olvastam ilyen írásokat, pl. "Hogyan legyünk öngyilkosok" (Popper Péter), ő az éhhalált és fagyhalált javasolja- mert így esztétikus. Volt a neten egy "öngyilkossági módszerek" nevű oldal, de eltávolították, talán az angol eredetije még megvan.
Ment mindenkinek a zold hiszen mindenkinek mas a velemenye errol:) koszonom!
2.valaszolo el tudnad kuldeni azt az oldalt?:)
igen, de csak az tartott vissza, hogy anyámnak nagy fájdalmat okoznék, másra nem nagyon gondoltam...meg féltem attól, hogy nem sikerül és megváltozik minden...
ma már úgy gondolom, hogy vannak más, jobb megoldások is...az inkább menekülés lett volna és nem megoldás...
22F
Gondoltam rá, meg is próbáltam. Nem sikerült (bár mai szemmel azt mondanám, hogy ha nagyon akartam volna összejön :) ).
Adtam magamnak 3 évet. Még egy van hátra. Manapság már kevesebbet gondolok rá. A probléma megmaradt, és sajnos nem is fogok tudni rajta változtatni de egyre könnyebb megbarátkozni vele. Vannak jobb és rosszabb napok.
Próbálok olyan dolgokat találni az életemben amik boldoggá tesznek, amik fontossá válnak számomra. Ezek is itt tartanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!