Szégyen vagyok nagyon?
20 éves vagyok soha nem volt igazi párkapcsolatom csak olyan 4 hónapos mint az ovisoknak.Még szűz vagyok.Szépnek meg okosnak tartanak mégsem kellek senkinek.
Barátaim nincsenek,nem is voltak.Az összes suliba ahová jártam utáltam járni.Mert cikiztek hogy a tanárok kedvence voltam.Bántottak és meg is vertek.
Sohasem voltam nyaralni,sosem jártam bulizni,sosem jártam bowlingozni vagy hasonlók.Nyáron úgy vagyok otthon mintha nem is nyár lenne.
Dolgozom és most érettségiztem. Egészségügyben dolgozom.Mindig én kapom a plusz munkát mindig én vagyok este is.Csak azért mert tudják nekem nincs se barátom,se barátaim se gyerekem és nekem úgyis mindegy.Már ott tartok hogy elegem van.Ma még fészről is töröltem magam.Ez terhes,az már megszült,ez kapcsolatban van ez meg most fog házasodni. :'( És mind velem egyidősek vagy kollégáim.Nem érdekelnek.
Folyton sírok tavaly kétszer akartam felvágni az ereimet.A boldogságomat csak az alvásban,a munkában,a tanulásban,az állataimban meg az evésben lelem.Már az utóbbi nem látszik meg rajtam.57 kg vagyok.
A szüleimen kívül nincs senkim,még testvérem se...
20/L
Dehogyis vagy szégyen, nagyon is átérzem a helyzeted :)
Nem lehet könnyű, nekem is már minden velem egy korú (21-22) barátnőm vagy házasodik, vagy gyereket szül vagy a nyaralásáról tölt fel 30 ezer képet, vagy arról tölt fel 2 millió képet, ahogy smárol a pasijával és teszi mindezt naponta ( nem az idegesítő, hogy szerelmes, hanem ahogy azt állandóan képünkbe tolja, napi 2 millió képpel), szóval nagyon is meg tudom érteni, ha fárasztanak az ilyenek, sokszor gondolkodtam rajta én is, hogy inkább törölni kéne magam fb-ról. De rájöttem, hogy azzal is csak a lehetőséget venném el magamtól, hogy új embereket ismerjek meg.
Pl. itt is simán ismerkedhetsz, én az egyik legjobb barátnőmet találtam meg ezen az oldalon és ez most nem vicc. Fb-on csatlakozz különböző csoportokhoz, például olyan sorozatos, filmes, könyves csoportokhoz, amiket te is szeretsz. Én pl nagy Trónok Harca fan vagyok, most csatlakoztam egy csomó ilyen facebookos csoporthoz és folyamatosan jönnek az értesítések. Barátokat ott még nem szereztem, de ez így működik, nyitnod kell mások felé és akarnod, keresned kell az emberi kapcsolatokat.
Párkapcsolatok terén sajna én is nagyon rosszul állok 22 éves létemre, nem tudok többet felmutatni, szóval pasi kérdésekben nem tudok tanácsot adni, de hogy hogyan szerezz barátokat, abban az is nagyban segít, amit fentebb írtam :) Meg ha gondolod nekem is írhatsz nyugodtan.
Bántani meg ne bántsd magad, túl fiatal vagy még ahhoz, hogy feladd.
Szia:)
Miért lennél szégyen??:) A szüzességproblémádra visszatérve, én 21 évesen vesztettem el...engem is sokan piszkáltak a középsuliban, én voltam a nyomi "szűzkislány", és ..hát igen, eléggé frusztráló érzés volt..sokn akartak összejönni velem akkor, de csak egy laza egyalkalmas légyottra..ez pedig nekem nem kellett. Aztán, fősulin, megtaláltam az igazit, akivel már majdnem egy éve együtt vagyunk, és nagyon szeretem őt. Boldog vagyok, hogy ő volt az első, és nem feküdtem le mnindenféle kis gyökerekkel, csak azért, hogy ne halljam tovább a "Te még szűz vagy?? Jajj, de gáz!"című beszólásokat.:S szóval, e miatt ne aggódj..te pont ezért vagy értékesebb, és msabb mint a többi:) az érett, megbízható és igazi férfiak imádnák az ilyen csajokat, mint te vagy, úgyhogy keresésre fel! Hidd el, érdekesebbnek találnának téged, mint a körülötted lévő "12 1 tucat"-csajokat:) úgyh hagyd az ilyen butaságokat, és légy bátor, amúgy, meg ha gondolod, írj és beszélünk.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!