Mi lehet a baj velem?
Kedves levélíró!
Nem kell félned, hogy utálnak, mert a leveledből látszik, hogy te egy igen kedves személy vagy. Nagy bátorság tőled, hogy érzéseidet megosztottad. Néha, amikor azt hiszük , hogy mások hisznek rólunk valamit ( legyen jó, vagy rossz) képesek vagyunk magunkba ezt felnagyítani. Kicsit jobban koncentrálj a jóra, hogy igenis egy fantasztikus személy vagy, aki tisztességes , bölcs okos. Mosolyogj a világra , és vissza mosolyog. Ha nem tovább mosolyogj addig míg nem mosolyognak vissza. A tanácsom igaz dolgok alapján adom, mert én is átéltem, sőt van mikor a mai napig néha fel akar jönni ismét ezek az érzések. Rájöttem, hogy csak elvesztegetem a napjaimat, ha ilyen dolgokkal törődök. Inkább erőt veszek magamon, és azt mondom a világnak, hogy boldog vagyok akárhogy is vagy én velem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!