Kilógok a sorból?
Sziasztok,
Azért írok, mert néha nagyon furcsán érzem magam és nem tudom hogy mit lehetne ez ellen tenni. Pl szünetekben tök egyedül vagyok, hozzám senki nem jön beszélgetni és én sem merek kezdeményezni mert félek hogy beégek mások előtt. Amikor délben lemegyünk kajálni, akkor is csak némán figyelek legtöbbször. Otthon is elég furcsa a légkör, a szüleim között kezd megromlani a viszony, nem nagyon beszélnek egymással, Anyám ismerkedni jár új társaságokba. Apámnak nem nagyon meséltem a problémáimról, elég sok problémája van egyébkent is, Anyám viszont csak röhög rajtam, hogy "te mindig ilyen félénk voltál, az is maradsz". Azt érzem hogy nagyon nem figyel otthon senki a másikra, és emiatt nagyon egyedül vagyok, a suliban pedig legtöbbször szégyellem magam, de nem tudom igazán megmondani hogy miért. Egyszerűen azt érzem hogy bármit csinálok, bármit mondok az ciki, és nem igazán látom hogy mit lehetne tenni. Kilógok a sorból? Tényleg ilyen maradok?
Szia!
Én is hasonló votlam gimisként. Ha szeretnél beszélgetni, írj bátran privit.:)
19/L
Ha ilyen is maradsz,akkor is egy hatalmas kincs a hallgatásod.Nem bánthatnak lényeges dolgokkal.Viszont furcsa lehetsz mások számára!:( Nekem van egy ilyen barátnőm,mint te.(illetve hozzád hasonló).Ő nagyon sokat hallgat,ritkán kezd magától beszélni.Akkor szól,ha problémái vannak,sőt még akkor is ritkán,megpróbálja mga elintézni.Én értettem meg a környezetemből a szót vele,ő Pestről járt le egy darabig hozzám,a környezetem viszont nem kedvelte őt,ezért azt mondta,hogy többet nem jön le,mert tudja,hogy nem szeretik:( Nem mondtam neki azt,hogy de,igen szeretik,hiszen nem akartam hazudni,mégiscsak egy barátnőről volt szó.Nagyon kedveltem és kedvelem is őt,én amiket beszélgettem vele,amennyit hülyéskedtünk,az megcáfolta a félénkségét,nekem mert megnyílni,mert tudta,hogy én elfogadom őt olyannak,amilyen,és nem akarom,hogy megváltozzon.Csak sajnos a kapcsolatunk is enyhült,már kevesebb egy kicsivel,mint a barátság,és sajnálom,hogy nem jön hozzánk.Ő egy olyan ember volt,aki elfogadásra várt,és amikor azt megkapta,akkor megnyílt.
Remélem,hogy neked lesz szerencséd,és ha nem is egy baráttól/barátnőtől,de magadtól megfogsz változni.Ha nem változol meg,AZ SEM BAJ!A FONTOS AZ,HOGY MINDIG MARADJ ÖNMAGAD!
"A magány a gazdám, szorosan tart a pórázon,
Ülök és vodkázom, egyedül libikókázom,
Egy játszótéren, ahonnan látlak még téged is,
Vigyázok rád innen, remélem érzed is."
" Jaj de rossz nekem, csak ezer papírfoszlány,
Oszlik szét a táskámban,a szendviccsemmel eggyütt,
Amit nem anyu csomagolt,de hát, így is megesszük.
Dagonyázok a hóban, a latyakban, a sárban,
Papírhajót hajtogatok, egy Duna-Parti bárban,
Ráteszem az életművem, elúsztatom a tengerig,
Tetszik majd az embereknek??? Remélem kell nekik.
Már elegem van azokból akik nevetségesnek gondolnak"
"Én is voltam úgy, hogy vége, sőt, most is ott vagyok,
De bármilyen szar, mindegy, ki kell várnom még a holnapot.
Jó napottal köszönök minden egyes öreg szomszédnak,
Akik nem ismernek, azt se tudják, hogy hogy hívnak,
Azt mondják elszálltam magamtól, átléptem minden határon,
Amikor magammal dumálok, egész rendes srácnak látszom,
Csak büszke vagyok, hogy írok, arra, hogy valamit alkottam,
Hogy pénzért csinálom, ja, ilyet is hallottam,
Egy szart, nekem nem kell, egy szerelem ami eltart"
az nem baj, ha valaki nem áll be a sorba. még akkor sem ha mások ezt akarják elhitetni veled.
ha valamiben változni akarsz, azt csak magadért tedd, mások véleménye nem mérvadó, mert mindig lesz valaki aki gáncsolni akar. folyamatosan fejleszd magad, mert a kétszínű kapcsolatok szétesnek, az erős személyiség és képességek biztosítják a túlélésed.
ne bízz senkiben, aki nem bizonyít, ha találsz valakit, akiben lehet bízni, becsüld meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!