Szégyen vagyok nagyon?
20 éves vagyok soha nem volt igazi párkapcsolatom csak olyan 4 hónapos mint az ovisoknak.Még szűz vagyok.Szépnek meg okosnak tartanak mégsem kellek senkinek.
Barátaim nincsenek,nem is voltak.Az összes suliba ahová jártam utáltam járni.Mert cikiztek hogy a tanárok kedvence voltam.Bántottak és meg is vertek.
Sohasem voltam nyaralni,sosem jártam bulizni,sosem jártam bowlingozni vagy hasonlók.Nyáron úgy vagyok otthon mintha nem is nyár lenne.
Dolgozom és most érettségiztem. Egészségügyben dolgozom.Mindig én kapom a plusz munkát mindig én vagyok este is.Csak azért mert tudják nekem nincs se barátom,se barátaim se gyerekem és nekem úgyis mindegy.Már ott tartok hogy elegem van.Ma még fészről is töröltem magam.Ez terhes,az már megszült,ez kapcsolatban van ez meg most fog házasodni. :'( És mind velem egyidősek vagy kollégáim.Nem érdekelnek.
Folyton sírok tavaly kétszer akartam felvágni az ereimet.A boldogságomat csak az alvásban,a munkában,a tanulásban,az állataimban meg az evésben lelem.Már az utóbbi nem látszik meg rajtam.57 kg vagyok.
A szüleimen kívül nincs senkim,még testvérem se...
20/L
Kérlek ne aggódj, van időd, semmiről nem vagy lekésve.
Amiket írtál,amik boldoggá tesznek, hát az is vmi, hidd el.
Öngyilkosságon gondolkozni meg butaság,hogy esne a szüleidnek...
Munkában persze téged osztanak be,nyugi bele mással is így van,akinek nincs gyereke, férje, párkapcsolata.
Nyugalom,fogsz magadnak találni idővel vkit,talán akkor,mikor nem is számítanál rá,tudod az életnél nagyobb rendező nincs... :)
Kitartás:)
Ettöl talán jobb kedved lesz : https://www.youtube.com/watch?v=-xbFnjsd1rM&list=RD3KyBKWv05..
:) Ne légy szomoru!
Szia!
Velem is beszélhetsz :) 23/L
Nem szabad hagyni, hogy a negatív dolgok befolyásoljanak.
Próbálj meg eljárni, ismerkedni.
Esetleg regisztrálj internetes fórumokra, ahol tudsz másokkal beszélgetni. :)
Ha szeretnél, nekem is írhatsz.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!