Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Van szerintetek bármi értelme...

Van szerintetek bármi értelme így tovább élnem?

Figyelt kérdés

Emberi kapcsolataim, barátaim, jó ismerőseim nincsenek. Kis településen élek ahol mindenki ismer, én vagyok itt a "hírhedt" magányos nyomorék, mindenki utál, röhög rajtam. Kisebb boltban is úgy érzem már hogy az eladók rajtam röhögnek mihelyt bementem és kimegyek a boltból, hogy "ó már megint itt járt ez az édességzabáló aki ennyi édességet vesz itt".

Mindenki utál akivel kapcsolatot próbálok vagy próbáltam kialakítani. Itthonról ki akarnak tenni, szóval itthon se nagyon kedvelnek.

Ezenkívül nemsokára jön a szóbeli érettségi és semmi kedvem ott alázni magam, amikor semmi jövőm nincs, így, hogy mindenki ennyire megvet, soha semmi nem lesz belőlem.

Szóval van bármi indok arra, hogy még ne haljak meg? Mert én már nagyon elterveztem, és beletörődtem a korai halálba.

18/F

2015. máj. 21. 10:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Van, pl megmutatod, hogy nem vagy elfuserált. Leérettségizel és keresel munkát, elköltözöl máshova ahol jól érzed magad és élsz ahogy élsz. Manapság az emberek lenézőek, önteltek, ne érdekeljen mit mondanak.
2015. máj. 21. 10:28
 2/8 anonim ***** válasza:
És azt mondták már rád, hogy hülye is vagy?
2015. máj. 21. 11:08
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Neked az a megoldás, ha elköltözöl egy másik, nagyobb települèsre :)
2015. máj. 21. 11:24
 4/8 anonim ***** válasza:

Olyan az életed amilyenné teszed. Pl leérettségizel, tanulsz valami olyat ami érdekel, lesz egy olyan munkád majd ami érdekel, ismerkedsz, lesznek barátaid, barátnőd, stb... neked kell rendbe rakni az életed. Nem nehéz az.

És hogy miért ne legyél öngyilkos? Miért lennél? Egyszer meghalsz majd úgyis, addig meg élvezd az életet, csináld ahogy te szeretnéd, érezd jól magad... megteheted és bizony ez megéri. Rossz időszakai meg mindenkinek vannak, csak túl kell lépni rajta.

2015. máj. 21. 13:25
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Az érettségit próbáld mindenképp megszerezni, gondolj rá úgy mint egy szükséges rossza amin most át kell esned, nem olyan nehéz hidd el, ha nyökögsz vmi értelmeset a tanároknak is érdekük h átengedjenek, nekik is ciki buktatni. Szóval rövid távon most erre gyúrj rá.

Hosszú távon pedig ha érdekel valami, mélyedj bele jobban, legyen az sport, zene, vagy bármilyen tárgy ami érdekelt, esetleg egyetemre is beiratkozhatsz jövőre is, addig akár újrateheted az érettségit is vagy tanulhatsz nyelvet, ha most nincs elég pontod rá, de hajrá azért a mostanit is próbáld meg megcsináli!

Teljesen hülyeség lenne amiatt leírnod magad, mert egy kisebb településen lenéznek. Nekem is volt 1-2 olyan barátom, akik vidékről jöttek fel Pestre elkezdtek tanulni (érettségizni estin, közben melóztak vagy zenét tanulni ami érdekelte őket) és rövid időn belül nagy ívben sz artak rá a régi környezetükre, és nevetve gondoltak vissza mert rájöttek h azok az emberek nagy nullák. Igenis van olyan hogy mindenki gázos körülötted, de ez nem jelenti azt hogy te is az vagy sőt! Az már pozitív hogy változtatni akarsz azon, amit nem szeretsz.

Csak kell egy cél, akár az hogy elköltözöl Pestre/nagyobb városba, ahol több munkalehetőség van, kicsit gyűjtegetsz hogy be tudj iratkozni pl. nyelvtanfolyamra, és ott is lehet ismerkedni, meg hát nem csak egy hely van mint falun ahol bulizni és ismerkedni lehet, hanem rengeteg!

Én ezt a célt tartanám most a szemem előtt a helyedben, de azt tudatosítsd magadban, hogy érettségivel sokkal könnyebb ezt elérni, magasabb fizud lesz és nagyobb eséllyel veszek fel bárhova. Szóval lebegjen az új társaság és környezetváltozás a szemed előtt, motiváljon most ez arra hogy letedd az érettségit, nyugi menni fog csak tanulj a szóbeliig naponta 1 órát(!) minimum, nem olyan sok az és sikerülni fog!

Kitartást mindenhez!

2015. máj. 21. 13:40
 6/8 anonim ***** válasza:
nem vagy te nyomorék,csak túl visszafogott vagy..
2015. máj. 21. 17:30
 7/8 anonim válasza:
Kezdj el gyurni! Ha majd bika leszel nem pofáznak és még a kedved is jobb lesz na meg finomabb pinát kapsz :)
2015. máj. 23. 21:36
 8/8 anonim ***** válasza:
mi történt veled azóta?
2015. szept. 11. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!