Az mennyire oké, hogy a suliban tanultakról mindig megkérdőjelezem, hogy "ennek most a sz*r értelme van"?
Figyelt kérdés
És az még jobban zavar, hogy nem tudok megkérdezni sok embert róla, mivel úgy érzem, hogy ők nagyon vágják, és annyira lealacsonyító..
habár én sosem viselkedem így senkivel, és ők is segítőkészek, de úgy érzem, túl sok mindent nem értek, és emiatt csak hülyének néznének ha rákérdeznék :\
21
2015. ápr. 20. 01:06
1/4 anonim válasza:
Hat sztem nem ciki kerdezni, ugyis kiderul ha nem ertesz vmit. Ink csak az a gaz ha teljesen sotet vagy es az alap dolgok nem esnek le, de ha par dolgot nem ertesz az nem a vilag vege. De ha ilyen bunko stilusban szolod le mindazt amit te nem fogsz fel agyilag de masok igen az tenyleg ciki.
2/4 anonim válasza:
Majdnem azt írtam, hogy "teljesen oké, hozzátartozik a kamaszkori lázadáshoz, minden megkérdőjelezéséhez", de aztán láttam, hogy 21 éves vagy. Tehát már egyetemre jársz. Itt már inkább el kéne fogadnod, hogy meg kell tanulnod, amit meg kell tanulnod, hiszen hozzátartozik ahhoz, amit te választottál. Elhiszem, hogy sok dolognak látszólag nincs értelme, egyetemen is tanulnak az emberek felesleges hülyeségeket. De itt már legalább tartasz egy irányba. A végcél motiváljon.
3/4 anonim válasza:
Kérdezni meg ne félj sose. Apám mindig azt mondja: "Aki kérdez, az 5 percig lesz hülye (mert hülyének nézik), aki nem, az egész életében (mert sose tudja meg a választ a kérdésére)". Ne félj kérdezni, kíváncsiság nélkül nincs tudásgyarapodás.
4/4 anonim válasza:
Szerintem normális.Tanuld meg amit meg kell és kész.Én 12 vagyok és az osztályban sokan kérdeznek ilyet.Én a matek egyenletnél kérdeztem h mi értelme van??Megtanuljuk de semmi haszna az életben...KIVÉVE,annak,aki ezzel akar foglalkozni.Szerintem kérdezd meg inkább barátoktól,haveroktól inkább,akikkel jóban vagy!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!