Más is érzi úgy, hogy nincs semmi értelme az életének? Se munkám, se párom, senkim nincs, pedig 26 éves vagyok.
Ne add fel!
25 vagyok, ugyanebben a cipőben - néha ugyanezekkel a gondolatokkal...
De gondolom rajta vagy a témán, előbb vagy utóbb beérik a gyümölcse.
Nem gondoltál valami tanfolyamra? Ott lehetne barátokat is szerezni.
Meg nagyon fontos: legalább heti egy napot kapcsolódj ki!
Szülők nem tudnak támogatni? (a tanfolyamot mondtam neked, hogy azt finanszírozzák)
Programok: van egy csomó ingyenes rendezvény, buli is (pl Instantba a srácoknak sincs belépő)
Vidéken laksz vagy Pesten? Vidéken mondanám azt, hogy gazdálkodj: lekötöd magad (kis veteményes kert). Lekötöd magad és eladod amit terem. - tudom, hogy ez nem az álom, de több, mint a semmi.
"És amúgy lány vagyok."
Egy lánynak semmit nem kell tennie egy párkapcsolatért, csak kicipelnie a seggét a házból az emberek közé. Ami pedig a munkát illeti önmagában az érettségi nem ér semmit. Gyárba el lehet vele menni sorra. Persze az is több, mint a semmi. Megjegyzem az kifejezetten a vicc kategória, ha ma Magyarországon egy fiatal nő nem tud érvényesülni, amikor életbácsi fényesre nyalja a fenekét. Talán tanulni kellett volna nem pedig elbulizni, az elmúlt 10 évet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!