Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Más is érzi úgy, hogy nincs...

Más is érzi úgy, hogy nincs semmi értelme az életének? Se munkám, se párom, senkim nincs, pedig 26 éves vagyok.

Figyelt kérdés
Még munkát sem találok a szaros érettségimmel,nem jövök ki az emberekkel,lassan már az öngyilkosságon gondolkozok.
2015. márc. 30. 23:42
 1/8 anonim válasza:
62%
10 évvel idősebb vagyok Nálad, van munkám, de ugyanígy érzek. Te azért NE tedd meg! Fel a fejjel! Idővel minden rendbe jön.
2015. márc. 30. 23:47
 2/8 anonim ***** válasza:
62%

Ne add fel!

25 vagyok, ugyanebben a cipőben - néha ugyanezekkel a gondolatokkal...

De gondolom rajta vagy a témán, előbb vagy utóbb beérik a gyümölcse.

Nem gondoltál valami tanfolyamra? Ott lehetne barátokat is szerezni.

Meg nagyon fontos: legalább heti egy napot kapcsolódj ki!

2015. márc. 30. 23:48
 3/8 A kérdező kommentje:
Pénz nélkül minden lehetetlen.
2015. márc. 30. 23:58
 4/8 anonim ***** válasza:
53%

Szülők nem tudnak támogatni? (a tanfolyamot mondtam neked, hogy azt finanszírozzák)

Programok: van egy csomó ingyenes rendezvény, buli is (pl Instantba a srácoknak sincs belépő)

Vidéken laksz vagy Pesten? Vidéken mondanám azt, hogy gazdálkodj: lekötöd magad (kis veteményes kert). Lekötöd magad és eladod amit terem. - tudom, hogy ez nem az álom, de több, mint a semmi.

2015. márc. 31. 00:19
 5/8 A kérdező kommentje:
Vidéken lakom,itt semmi nincs. Szülők nem tudnak támogatni. :( Veteményes kertem volt,de semmi nem lett belőle. Még ehhez is szerencsétlen vagyok. És amúgy lány vagyok.
2015. márc. 31. 00:34
 6/8 anonim ***** válasza:
22%

"És amúgy lány vagyok."

Egy lánynak semmit nem kell tennie egy párkapcsolatért, csak kicipelnie a seggét a házból az emberek közé. Ami pedig a munkát illeti önmagában az érettségi nem ér semmit. Gyárba el lehet vele menni sorra. Persze az is több, mint a semmi. Megjegyzem az kifejezetten a vicc kategória, ha ma Magyarországon egy fiatal nő nem tud érvényesülni, amikor életbácsi fényesre nyalja a fenekét. Talán tanulni kellett volna nem pedig elbulizni, az elmúlt 10 évet.

2015. márc. 31. 01:02
 7/8 anonim ***** válasza:
69%
Utolsó !Az ugye elképzelhetetlen hogy nem minden szülő birja anyagilag finanszírozni az ehyetemet?Kapaszkodj meg,én még csak nem is ismerek olyan embert akinek diplomája van!
2015. márc. 31. 07:36
 8/8 anonim ***** válasza:
54%
Van én is gyakran így gondolom, elég kilátástalan a helyzetem, se munka, se társ, vidéken lakom én is, elköltözni nincs lehetőségem. Városokban se sokkal jobb, ha találnék is munkát, 2/3-át elvinné a rezsi. Szóval plusz erre jön rá a szülőkkel való civakodás, ami még inkább emészt. Nem tudom merre laksz, jó lenne hasonló pár, talán együtt előrébb jutnánk.
2015. márc. 31. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!