Ha valaki ronda, szociális fóbiája van, ráadásul a személyisége egyenesen ellenszenves, annak mi értelme van az életének?
Nem ért semmilyen gyakorlati, művészi tevékenységhez. A szellemi munkában közepes, nehezen koncentrál. Beteges, gyenge a fizikuma. Az átlagnál talán egy kicsit intelligensebb, de nem egy lángelme.
Egy ilyen személy kimeríti a "vesztes" definícióját?
Ha majd találkozni fogsz egy olyan emberrel, akit nem érdekelnek az ilyen dolgok és olyannak szeret, amilyen vagy, szerintem ez az értelme. :)
Persze most lehet, hogy azt gondolod, hogy esélyed sincs mert szerintem szenvedsz egy kis önbizalomhiányban az alapján amit leírtál és a mai lányok sem épp eszűek többségben.. de szerintem most folytasd az iskoládat vagy a munkádat, próbálj letenni minél többet az asztalra és lehet a végén rájössz, hogy még sem olyan kilátástalan a helyzeted. Az a vesztes aki feladja.. ha nem adod fel nem vagy az :) 17/L
Szembenéz a nehézségeivel és fejlődik. Sokkal magasabb szintre, mint azok, akiknek minden adott volt és emiatt elkényelmesedtek. Nem az a vesztes, aki hátránnyal indul, hanem aki beletörődik ebbe és sajnáltatja magát és az életet okolja a problémáiért.
Az előző válasszal annyiban nem értek egyet, hogy ne egy külső személy adjon értelmet az életednek, mert az nem túl szerencsés dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!