Ha van egy kis időd olvasd el. Depresszió, magány, hazug szerepek?
Szóval szeretnék megismerkedni olyan emberrel/emberekkel akik között folyamatosan őszinte lehetek szégyen nélkül, és nem baj ha borzasztóan depressziós és lehangoló vagyok. Rájöttem, hogy egész életemben szerepet játszottam, hogy a szüleimnek megfeleljek. Általános iskolás koromban felzaklatott egy elég fájdalmas tragédia, és azóta bezártam a lelkemet egy kagylóba. Az utóbbi pár hónapban megmutattam ezt a kagylót néhány embernek, de nagyon sok fájdalmat okoztam ezzel nekik, és úgy érzem senki nem tud azonosulni velem. Habár a felszínen eljátszom, hogy jó kedvem van, de valójában belül szenvedek minden nap. Úgy gondolom valaki aki hasonlóan depressziós és vágyik kibeszélni őszintén az érzéseit azzal levelezhetnék vagy ismerkedhetnék. Már nem bírok többé szerepben maradni, de nem találok senkit akivel egy hullámhosszon rezegnék a világegyetemben. örülnék ha írnátok én is szívesen meghallgatok hasonló embereket. depressziósok, drogosok, őrültek, lányok, fiúk.
22/F
Üdv a klubban ! :) Szívesen beszélgetek veled.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!