Depressziós vagyok?
Figyelt kérdés
Napról napra egyre rosszabb a hangulatom, sokszor életkedvtelen vagyok. Nem beszélek szinte senkivel, és nem is érdekel semmi. Egész nap bent vagyok a szobámba, és csak zenét hallgatok, de már ez se nagyon segít, pedig eddig mindig segített. Anyának nem tudok beszélni erről, mert nem érti meg a depressziós embereket. Egyre többször gondolok öngyilkosságra. Szinte sosincs étvágyam és keveset alszok. Szerintetek depressziós vagyok? Kérlek csak normális válaszokat2015. ápr. 6. 11:31
1/12 anonim válasza:
Szerezz barátokat,ők majd átsegítenek ezen az időszakon,esetleg ha van egy jó barátod akkor,vele beszélhetsz erről az egészről és úgy majd egy kicsit jobb lesz neked,mert kibeszélheted magadból azt ami bánt. Viszont az öngyilkosságot felejtsd el,mert ez az állapotod nem fog életed végéig elkísérni,mert tudod,egyszer lent,egyszer fent!:)
2/12 A kérdező kommentje:
Az egyik legjobb barátom elküldött h legyek öngyilkos szóval nem tudom de azét hátha van vki akivel beszélhetek
2015. ápr. 6. 11:46
3/12 anonim válasza:
Hát ha elküldött,hogy legyél öngyilkos akkor ő nem barát,szóval szerintem vele mindenképpen szakítsd meg a kapcsolatodat és keress helyette mást aki meghallgat.
4/12 A kérdező kommentje:
Igazad van:/
2015. ápr. 6. 11:50
5/12 anonim válasza:
Igen, valószínűleg depressziós vagy. Ez egy ilyen korszak, magadtól nehéz lesz túl lenni rajta. Mindenképp keress minőségibb barátot, mert aki így elküld, az nem az! Legyél nyíltabb, barátságosabb, és találni fogsz hozzád illő barátot. De ha gondolod írj nekem üzenetet, én is szívesen meghallgatlak és próbálok segíteni.
6/12 anonim válasza:
Ha gondolod én meghallgatlak és próbálok segíteni,de ha nem szeretnéd akkor vedd ezt a kommentemet semmisnek.
7/12 anonim válasza:
Szegény.:( Most komolyan ilyet mondott a barátnőd? Nem is barát az ilyen... Van valami oka, hogy rossz a hangulatod mostanában? Egyébként ez komoly dolog, még ha sokan el is viccelik, szerintem ha ennyire rosszul érzed magad jó lenne, ha elmennél pszichológushoz, ő tud segíteni.
8/12 anonim válasza:
De persze ez is nehéz, attól függ, van-e rá lehetőséged. Ha gondolod nekem is írhatsz, meghallgatlak.
9/12 A kérdező kommentje:
Nem igazán tudom mi oka volt rá:/ pszichológushoz meg nem is tudom:(
2015. ápr. 6. 12:01
10/12 anonim válasza:
Igen depressziós vagy. Ha szeretnél róla beszélni , nyugodtan írj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!