Van valaki hasonlo helyzetben?
Most 24 eves vagyok. Fiu. Regebben egesz jol neztem ki, kedveltek a lanyok is, sok baratom volt. Azonban 15-16 eves koromtol kezdve egyre rondabb lettem. Az arcom beesett, a borom ugy nez ki mintha koszos lenne. Es egy centit se nottem azota. Tehat nagyon alacsony vagyok. Azonban a legtobb baratom, mind jokepu, magas srac lett, igy sajnos ezeket a sok eves kapcsolatomat fel kellet bontanom es elfelejteni ket orokre.
Volt egy lany akivel egesz jol kijottem jo par eve nem lattam. Nemreg talalkoztam vele. De elfordito a fejet es eloszor csak szornyulkodott hogy nezek ki. Nem volt epp kellemes. Remelem a tobbiekkel nem fogok talalkozni soha se.
Persze parkapcsolat eseten is nincs konnyu dolgom. Vagy talan lehetetlen. Azt hiszem eddig egynek jottem be talan, akiknel beprobalkoztam. De csak egy fel napig tartott a "kapcsolat".
Azt hiszem, olyan helyzetben vagyok, mint egy ep ember, aki rokkantta valik.
uristen fiuk ne idegesitsetek mar! mitol lennetek ennyire rondak, hogy senki nem nez ratok? mert en naponta tobb szaz ronda embert latok az utcan, es a legtobb vigyorog, mikozben fogja a baratnoje kezet.
higgyetek el, atlagos kinezettel konnyebb ismerkedni.. nem szeretnek egoista, bekepzelt lenni, de hozzam peldaul nem mernek odajonni a pasik, pedig nem vagyok nagyigenyu, komolyan nem. foleg kinezetben nem.
azert mert alacsonyak vagytok? 170 felett nemsokkal? annyi a volt baratom is, en 170 vagyok pont, de sosem zavart. foleg, hogy a mai, fiatal fiuk mind ilyen alacsonyak. vagy legalabbis a tobbseguk.
kapjatok ossze magatokat, mert pont az ilyen sajnaltatas miatt nincs senkitek!
19/L
a valaszolohoz szolnek: miert erzed butanak magad? a hulye tesztek miatt? mert azok inkabb a logikai kepesseged merik nagy reszben, ami az emberi kapcsolatokhoz peldaul nem is kell. gondolom nem akarsz kodfejto vagy nyomozo lenni.
jo a nyelvtanod, ahogy latom, mar ezzel is tobb vagy mint az ismeroseim nagyobb resze...
ne csak a negativ dolgokra koncentraljatok, mindenki bena valamiben!
Csak szeretnék átlagos lenni. Tapasztalataim szerint egy 10-es skálán kb 2 pontot érek el. Na már most az arányok - a korosztályomban - kb. 1300 férfire jut 1000 nő. Tételezzük föl, hogy mindenki kapcsolatot akar. Ez így is van, mert ez a korosztály a legaktívabb. Tehát 300 palinak nem jut csaj. Ez 23%. Tehát elméletileg kb. 2.3 pontot kéne minimum elérni, ami nincsen meg.
Persze ez csak matematikailag van így. Valójában a helyzet ennél rosszabb. Nem vettem pl. figyelembe, hogy a nőknek kevésbé fontos a párkapcsolat, mint egy férfinak. Ez is elég sokat ront a helyzeten.
Feltételezem, hogy a homokosok aránya mind a két nemben egyenlő, így az arányokon nem változtat.
Az, hogy rengeteg embertől kaptam már képet, akik iszonyatrondának tartották magukat, pedig tök átlagosan néztek ki.
Ahhoz, hogy valaki 10/2-es körül legyen, ahhoz nagyon sok minden kell, ezért is nem hiszem el.
Nem en tartom magam rondanak, hanem mindenki mas. Bar persze nem tartom magamat jokepunek. Kb. 4-5 pontot adnek magamnak. De hat nem magamnak kell megfelelni, hanem masoknak. Talan ha nem lenne ilyen rossz az arany, lehetne eselyem.
Azt sejtettem, hogy nem lesz konnyu dolgom. De azt mar nem, hogy senkit se tudok osszekaparni. De ha nagyon akarod akkor kukdhetek kepet. De majd csak holnap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!