Más is van hasonló helyzetben?
Sziasztok!
Úgy érzem, hogy elkéstem mindennel, öregnek érzem magam...
19 éves vagyok fiú. Kb 12 éves korom óta depressziós vagyok és nem érdekel semmi, azóta csak vagyok és ennyi, nem történik semmi. Nincsenek barátaim, nincs senki akivel tudnék beszélni. Az iskolát is elszúrtam, még csak 11-es vagyok. Meg még sorolhatnám a problémáimat.. Nem szeretem magam stb.
Akkor ideje megjavulni. 11-es vagy. 21-22 éves korodra leérettségizel. 22 évesen elmész egyetemre. 25-26 éves korodra meglesz a diplomád és minden helyrehozva.
Közben edzhetsz, barátokat gyűjthetsz, jól tanulhatsz.
Stb.
Semmivel sem késtél el.
20 évesen leérettségizel, utána egy két éves képzés 22 leszel. Sokan akkor vagy később hagyják abba a tanulást. Érettségi után, ha akarsz dolgozhatsz is suli mellett.
Még nagyon fiatal vagy. :)
Sajnálom, viszont az nagyon jó, hogy vannak céljaid!
Tedd magasra a mércét, ne érdekeljen mások véleménye, bízz magadban, próbáld meg meglátni a dolgok jó oldalát!
Fogadd el magad, amilyen vagy, nem mintha számítana, ha össze szeted magad, hidd el ugyis megfog valaki nagyon nagyon szeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!