Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Van valaki hasonlo helyzetben?

Van valaki hasonlo helyzetben?

Figyelt kérdés

Most 24 eves vagyok. Fiu. Regebben egesz jol neztem ki, kedveltek a lanyok is, sok baratom volt. Azonban 15-16 eves koromtol kezdve egyre rondabb lettem. Az arcom beesett, a borom ugy nez ki mintha koszos lenne. Es egy centit se nottem azota. Tehat nagyon alacsony vagyok. Azonban a legtobb baratom, mind jokepu, magas srac lett, igy sajnos ezeket a sok eves kapcsolatomat fel kellet bontanom es elfelejteni ket orokre.

Volt egy lany akivel egesz jol kijottem jo par eve nem lattam. Nemreg talalkoztam vele. De elfordito a fejet es eloszor csak szornyulkodott hogy nezek ki. Nem volt epp kellemes. Remelem a tobbiekkel nem fogok talalkozni soha se.

Persze parkapcsolat eseten is nincs konnyu dolgom. Vagy talan lehetetlen. Azt hiszem eddig egynek jottem be talan, akiknel beprobalkoztam. De csak egy fel napig tartott a "kapcsolat".

Azt hiszem, olyan helyzetben vagyok, mint egy ep ember, aki rokkantta valik.

2015. márc. 17. 01:28
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
2015. ápr. 13. 01:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!