Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Van valaki hasonlo helyzetben?

Van valaki hasonlo helyzetben?

Figyelt kérdés

Most 24 eves vagyok. Fiu. Regebben egesz jol neztem ki, kedveltek a lanyok is, sok baratom volt. Azonban 15-16 eves koromtol kezdve egyre rondabb lettem. Az arcom beesett, a borom ugy nez ki mintha koszos lenne. Es egy centit se nottem azota. Tehat nagyon alacsony vagyok. Azonban a legtobb baratom, mind jokepu, magas srac lett, igy sajnos ezeket a sok eves kapcsolatomat fel kellet bontanom es elfelejteni ket orokre.

Volt egy lany akivel egesz jol kijottem jo par eve nem lattam. Nemreg talalkoztam vele. De elfordito a fejet es eloszor csak szornyulkodott hogy nezek ki. Nem volt epp kellemes. Remelem a tobbiekkel nem fogok talalkozni soha se.

Persze parkapcsolat eseten is nincs konnyu dolgom. Vagy talan lehetetlen. Azt hiszem eddig egynek jottem be talan, akiknel beprobalkoztam. De csak egy fel napig tartott a "kapcsolat".

Azt hiszem, olyan helyzetben vagyok, mint egy ep ember, aki rokkantta valik.

2015. márc. 17. 01:28
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Én is tudom min kéne változtatnom. Csak sajnos még nem tart ott az orvostudomány. :(
2015. márc. 19. 21:31
 12/31 anonim ***** válasza:
Itt van pl. az első probléma.
2015. márc. 19. 21:40
 13/31 anonim ***** válasza:

Első válaszoló!

Hozzád hasonló helyzetben vagyok, bár én nem vagyok alacsony (182 cm), de szintén csúnya és buta is vagyok, normális kommunikációra képtelen. Társalgás közben feszülten figyelek csak, nem tudok mit mondani, sokszor leblokkolok, és igen, én is minden elrontok. Melóhelyen tudják már, hogy nekem mindent kétszer kell elmondani, mert elsőre általában nem értem, miről van szó... :D

Sokszor úgy érzem, mint ha más nyelvet beszélnék, mint a többi ember.

A korombeli lányoknak nem vagyok célközönség, egyetlen egy, velem egykorú, hasonló lelkületű barátnőm pár hónapig, de mindketten éretlenek voltunk még. Nálam 10-15 évvel idősebb nőkkel volt már kapcsolatom.

Nem tudom, létezik-e érzelmi/szociális intelligencia, de ha létezik, akkor mi azon fényesen megbuktunk... ha létezik, nem tudom, konvergál-e a kognitív képességekhez, az értelmi intelligenciához, de mi azon sem szereplünk túl jól (orvosi IQ tesztem nem volt még, csak ilyen netes, de azokon rendszerint leszereplek). Érdmes lenne komolyabban kutatni a magunk fajtákat, díjnyertes diplomamunkát írhatnának belőlünk a mindenféle pszichomókusok :D

...

2015. márc. 20. 01:01
 14/31 A kérdező kommentje:
Ti joval szerencsesebbek vagytok. Olyan problematok van amin lehet valtoztatni. Az enyemen nem.
2015. márc. 20. 10:45
 15/31 anonim válasza:
elarulnad, hogy mi az?
2015. márc. 20. 12:06
 16/31 A kérdező kommentje:
Már írtam. Magasság, bőrszín.
2015. márc. 20. 12:10
 17/31 anonim ***** válasza:
#13-as vagyok, épp a minap mondtam ismerősnek, a jövő generációi nosztalgiával fognak emlékezni erre az évszázadra. A fejlettebb országok lakóinak többsége viszonylagos jólétben és kényelemben él a jogállamiság keretei közt, a súlyos betegségek egy részét magunk mögött hagytuk már, és még némi szabadidőnk is van. Te is relative szerencsés vagy, kedves Kérdező, hisz van mit enned-innod, van tető a fejed felett, nem fagysz halálra, ... az emberiség 80%-nak ezek egy része nem adatik meg, vannak, akiknek semmi sem. Egyébként én egy olyan betegséggel születtem, ami csupán a lakosság 4%-át érinti, de ez a rendellenesség meglátszik az arcomon. Hagyjuk... egy a lényeg, teljesen mindegy miről mit gondolsz, próbálkozni kell olyan nőknél akiknél látsz egy kis esélyt, és majd lesz olyan, akivel kialakul a kölcsönösség. Lehet, hogy csak a századik után, de erősen valószínű, hogy lesz. Társkeresőt gondolom próbáltad már?
2015. márc. 20. 18:27
 18/31 A kérdező kommentje:

Próbáltam a társkeresőket persze.

Szerintem ott még nehezebb.

És mindig bepróbálkozok, akiknél esélyt látok.

Bár, ha nagyon szarul érzem magam, akkor ez alábbhagy.

Nem számolom, de 100-nál már bőven túl vagyok.

2015. márc. 20. 18:44
 19/31 anonim ***** válasza:
Visszatérve: A képet el fogod küldeni vagy meggondoltad magad?
2015. márc. 20. 20:43
 20/31 A kérdező kommentje:

El fogom kuldeni. De lehet mar csak holnap. Nincsen profi kepem, tehat majd nekem kell csinalni egyet. Azt lesz amilyen lesz.

Egyebkent mint mar mondtam, azert nem kellek a csajoknak, mert alacsomy vagyok, ronda, es ugy nezek ki mint egy cigany. Szerintem ehhez nem kell kep. De ha nagyon akarsz, akkor holnap kuldok egyet.

2015. márc. 20. 22:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!