Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogyan lehetne?

Hogyan lehetne?

Figyelt kérdés
Rákot szeretnék,úgy érzem önkezüleg gyáva vagyok,hogy magammal bármit is tegyek,számomra teljesen boldogtalan az élet,nincs számomra màr semmi jó sem..a lányok is folyton átvernek,elhitetetnek velem mindent,hogy kellek,hogy én vagyok a mindenük,mégis eltelik pár hónap,és hazudoznak nekem,átvernek,sok esetben eldobnak,mint egy hasznàlt zsepit..Majdnem 5 éve cigizek,most nemrég volt egy szakításom,az 1 doboz helyett napi 3 dobozzal szívok,szeretnék valamilyen gyógyíthatatlan betegséget,az én szívem már nem bír el több fájdalmat,és habár dolgozom,és jól keresek,mindenem megvan,de boldog az nem vagyom..Utálom saját magam,utálom hogy túl kedvesnek,túl nagy bennem a szeretet,a szeretni vágyás,az odaadás,a törõdés,nem tudok érzéketlen lenni senkivel,mindenkit megsajnàlok,mindenkivel kedves vagyok,azzal is akit nem is ismerek,de nem akarok ilyen lenni,és ez is a végzetem,hogy mindig ezt használják ki,és aztán taposnak bele a fõldbe..Úgy érzem tényleg nem bírom tovább,jelenleg ott tartok,hogy már baràtaim sincsenek,és senkim,és nem rinyálok senkinek,nagyon sok olyan dolgot éltem meg,amit más talán sose fog,és még mindig itt vagyok,eddig teljesen erősnek éreztem magam,de úgy érzem legyőztem engem,képtelen vagyok folytatni mind ezt,egyedül teljesen magànyosan,voltak céljaim,voltam terveim,de már nincsenek,feladtam azokat is,bár sok mindent elértem,úgy érzem velem van a baj,mindg is velem volt,és próbàltam nem ilyen lenni,de nem ment..Nekem màr maga az élet is fáj..

2015. ápr. 16. 12:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én meg életet szeretnék, bazzd meg! Meggyógyulni!

Menj el pszichológushoz, és rakd rendbe az életed.

2015. ápr. 16. 13:44
 12/17 A kérdező kommentje:
Akkor cseréljünk,én meg nem akarok élni..De mind1,a pszihológus nem segít..Volt már vagy 20 ember,akinek elmeséltem az életem,és adtak is tanácsokat..De nem hiszem hogy ha valaki ek elcseszik az életét az valaha boldog lesz még.
2015. ápr. 16. 16:22
 13/17 anonim ***** válasza:

hát pedig lehet boldog, csak nagy munka eredménye.

én is ebben a munkában vagyok, szóval tökre megértelek.

az óriási különbség kettőnk között viszont az, hogy te tök fiatal vagy, és nagyon sok időd van rá, hogy rendbe szedd az életed.

a te esetedben semmiképp sem tanácsadásos terápia kéne, mert az semmi.

nem tanácsokra van szükséged, hanem a komplexusaid feloldására, sokkal mélyebb terápiára van szükséged. szerintem próbáld meg.

2015. ápr. 16. 16:53
 14/17 anonim ***** válasza:

Nem 20 embernek kell elmesélned az életed, hanem egy normális szakembernek. Igenis segít. Nem hasraütésből mondom. Én is megéltem jó sok szarságot. És tudod mi a helyzet? Csak te hozhatod rendbe saját magad. Ha ehhez segítség kell, kérj segítséget, de ne itt, hanem szakembertől. Csak te dönthetsz úgy hogy félrerakod az összes nyomorúságot és élsz. Saját magadért. Erről most tudom hogy azt gondolod lehetetlen. Én is azt gondoltam. Leírhatod, átgondolhatod ezerszer is hogy milyen szar neked, azzal nem oldasz meg semmit, csak mégjobban belesüllyedsz és végül tényleg kinyírod magad. Vagy dönthetsz úgy hogy ÉLSZ.

Viszont olyat ne kívánj, hogy bárcsak rákos lennél, mert fogalmad sincs róla milyen.

2015. ápr. 16. 16:57
 15/17 anonim ***** válasza:

Meséld el nekünk is az életedet...

hátha akad, akivel történt hasonló

2015. ápr. 16. 18:18
 16/17 anonim ***** válasza:

Nagyon drága és fájdalmas módját választottad az öngyilkosságnak. Ha az alkoholizmust választottad volna, az legalább tompítja a fájdalmadat. :)

"utálom hogy túl kedvesnek,túl nagy bennem a szeretet,a szeretni vágyás,az odaadás,a törõdés,nem tudok érzéketlen lenni senkivel,mindenkit megsajnàlok,mindenkivel kedves vagyok,azzal is akit nem is ismerek,de nem akarok ilyen lenni,és ez is a végzetem,hogy mindig ezt használják ki,és aztán taposnak bele a fõldbe"

Nem egy ilyen embert ismerek. De ezek mind jó tulajdonságok. Két rossz tulajdonságod van, amit próbálhatnál visszaszorítani: az önsajnálat és a naivitás. Ne hagyd, hogy kihasználjanak, jobban mérd fel, hogy ki az, aki megérdemli a szeretetet, törődést, odaadást. Ha erre nem vagy képes, akkor benned is van hiba: szeretni jó dolog, te pedig önző módon itt-most-mindenáron át akarod élni ezt a jó érzést, és nem becsülöd magad és a szereteted annyira, hogy megválogasd, kit részesítesz benne. Az ilyen esetek mögött mindig önbecsülési problémák vannak, azért is akarod elpusztítani magad. Legtöbbször a gyenge önbecsülés oka a hibás önkép (önismeret-fejlesztés), és a hibás világ- és emberkép (darwizmus, média torzító hatása, stb). Ennek javítására többek között ajánlom Molnár V. József és Géczy Gábor előadásait.

2015. ápr. 16. 19:10
 17/17 KlenDie ***** válasza:
Én is így vagyok úgy érzem egyik pillanatban minden oké másikban semmi. Csajok is vannak jönnek mennek. Megvan mindenem. Van kocsim van menő cuccom értékeim stb Tényleg minden egyik nap ha olyanom van akkor madarat lehetne velem fogadtatni de mikor rágondolok valamire ami nem jó akkor megtudnám magam ölni. :D Tök fura érzés am. Amúgy, ha adódna egy lehetőség, hogy meghaljak egyből rábolintanák. Ezt azért mondom mert annyi bátorság meg nincs bennem, hogy véget vegyek az életemnek, nem merek kiugrani a vonat elé, de még fél liter fagyállót se merek meginni, mert attól meg fosik a szám:D Csak abba gondolok bele, hogy itt vagyok 22 éves és még dolgozzak 40+ évig meg nézzem végig ahogy meghal nak a nagyszüleim (akikkel teszem hozzá olyan a kapcsolatom hogy el sem lehet képzelni kb ez a 2 testben egy lélek szindróma) De ezek azok a dolgok amikre most is rágondolok és komolyan a sírás fojtogat. Szóval elég szar ez az egész számomra. Egy cián tablettára azért rátenném a voksomat:D Egyébként jó h*lye vagy ha rákot akarsz kapni mehetnél kemora meg minden sz*rságra nem jó az. Csak sajnálnának, meg magaddal is kicsesznél csak. Ez mind csak a csajok miatt van veled. Van pénzed menj el k*rvázni aztán megismerkedsz egy kettővel utána összejössz valamelyikkel Elvégre k*rvából lesz a legjobb feleség! :D Na fel a fejjel!
2015. ápr. 19. 21:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!