Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Gyakran kezdek el kötődni...

Gyakran kezdek el kötődni sorozat, filmszereplőkhöz, és amikor a mű végéhez érek, mindig szomorú leszek. Más is van így? Mit tehetek?

Figyelt kérdés

Tudni kell rólam hogy magányos vagyok, nincs igazából senki, akinek megnyílhatnék, vagy akihez baj esetén fordulhatnék. Gyakran küzdök depresszióval, van amikor hónapokig. Igazából nem volt hosszabb, boldogabb időszak az eddigi életemben. Bár most már egy kicsit jobb, mint 2-3 éve, de azért így is rossz. Szóval alapvetően az olyan karakterekhez kezdek kötődni, akikhez hasonlót szívesen látnék az életemben. És általában ezek romantikus kapcsolatban lévő nők. Másrészt meg a művek történéseit is szoktam irigyelni, mivel úgy érzem, hogy nem nagyon haladok előre az életemben, és nem nagyon haladtam az elmúlt sok évben.

16/F

tegnap 20:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen én is így vagyok ezzel valamilyen szinten, a szimpatikus karakterek hozzámnőnek, nehéz elengedni őket.
tegnap 21:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Csak dokumentumfilmek esetén érzem ezt általában, ha valami miatt meghatódok pl. az ott szereplő emberek történetén. Eljátszott karakterekhez nem érzem magam közel, bár régebben úgy emlékszem, ez is jellemző volt.
tegnap 21:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Én Kizárólag fiktív karakterekhez tudok vonzódni, erről beszéltem már itt is egy párszor…30 felett sem változott
tegnap 21:53
 4/4 anonim válasza:
én ugyanígy vagyok vele mint te csak anime karakterekkel. már annyira megszerettem őket hogy már nem is nagyon érdekelnek az igazi nők
tegnap 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!