Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogyan lehetne?

Hogyan lehetne?

Figyelt kérdés
Rákot szeretnék,úgy érzem önkezüleg gyáva vagyok,hogy magammal bármit is tegyek,számomra teljesen boldogtalan az élet,nincs számomra màr semmi jó sem..a lányok is folyton átvernek,elhitetetnek velem mindent,hogy kellek,hogy én vagyok a mindenük,mégis eltelik pár hónap,és hazudoznak nekem,átvernek,sok esetben eldobnak,mint egy hasznàlt zsepit..Majdnem 5 éve cigizek,most nemrég volt egy szakításom,az 1 doboz helyett napi 3 dobozzal szívok,szeretnék valamilyen gyógyíthatatlan betegséget,az én szívem már nem bír el több fájdalmat,és habár dolgozom,és jól keresek,mindenem megvan,de boldog az nem vagyom..Utálom saját magam,utálom hogy túl kedvesnek,túl nagy bennem a szeretet,a szeretni vágyás,az odaadás,a törõdés,nem tudok érzéketlen lenni senkivel,mindenkit megsajnàlok,mindenkivel kedves vagyok,azzal is akit nem is ismerek,de nem akarok ilyen lenni,és ez is a végzetem,hogy mindig ezt használják ki,és aztán taposnak bele a fõldbe..Úgy érzem tényleg nem bírom tovább,jelenleg ott tartok,hogy már baràtaim sincsenek,és senkim,és nem rinyálok senkinek,nagyon sok olyan dolgot éltem meg,amit más talán sose fog,és még mindig itt vagyok,eddig teljesen erősnek éreztem magam,de úgy érzem legyőztem engem,képtelen vagyok folytatni mind ezt,egyedül teljesen magànyosan,voltak céljaim,voltam terveim,de már nincsenek,feladtam azokat is,bár sok mindent elértem,úgy érzem velem van a baj,mindg is velem volt,és próbàltam nem ilyen lenni,de nem ment..Nekem màr maga az élet is fáj..

2015. ápr. 16. 12:08
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

szia, megértelek, hogy szomorú vagy. de a rák nem jó.

inkább annyit tegyél meg, hogy elmész egy tranzakcióanalízisre.

szerintem a szüleid valamit nagyon elrontottak.

2015. ápr. 16. 12:21
 2/17 A kérdező kommentje:
Köszi,bár nem értem mire célzol..
2015. ápr. 16. 12:30
 3/17 anonim ***** válasza:

Egy francia hölgy , aki azt hiszem 112 évesen halt meg, cigizett.

És nem rákban halt meg.

De miért pont rák??? Az baromira fáj ám!

Hány éves vagy?

2015. ápr. 16. 12:34
 4/17 anonim ***** válasza:

a tranzakcióanalízis az egy pszichológiai irányzat, szerintem neked segítene.

ha más nem, ha napi 3 ezret tudsz költeni cigire, akkor biztos ki tudod fizetni a terápiát. szerintem tipukusan az vagy, akinek erre van szüksége.

sok sikert!

2015. ápr. 16. 12:35
 5/17 A kérdező kommentje:
Talán igen,talán pszihológiai problémám van,sok olyan dolog van amit nem tudtam feldolgozni az életem során,és talan lehez ez a baj,fogalmam sincs..Egyébként 20 éves vagyok.
2015. ápr. 16. 12:39
 6/17 anonim ***** válasza:

20 évesen még előtted az élet és rengeteg nagyon jó élmény.

Ne akarj ebből kimaradni.

Rakd le a cigit és menj el pszichológushoz!

Komolyan. :)

2015. ápr. 16. 12:40
 7/17 A kérdező kommentje:
De nem tudom,talán nem is segítene rajtam semmit :/ Nekem régen jó volt az élet,de most olyan rossz :/
2015. ápr. 16. 12:44
 8/17 anonim ***** válasza:
Ilyen lelki alkattal van esélyed a rákra, a stressz és a szorongás, a boldogtalanság növelő tényezők. De inkább menj sétálni ebben a gyönyörű időben!:)
2015. ápr. 16. 12:49
 9/17 anonim ***** válasza:
próbáld meg a terápiát. szép fiatal vagy, rengeteg jó dolog vár még rád.
2015. ápr. 16. 12:56
 10/17 anonim ***** válasza:
41%
Jóh ezt a 3. sornál nem olvastam tovább
2015. ápr. 16. 13:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!