Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Szerintetek mekkora osszefugge...

Szerintetek mekkora osszefugges van a ronda kulso es a magany kozott?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 7. 17:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki nagyon ronda, akkor elképzelhető az összefüggés, bár lehet ellensúlyozni megnyerő stílussal, magabiztossággal. Olyan is van, hogy valaki nem olyan ronda, csak magáról hiszi azt.
2015. ápr. 7. 17:33
 2/13 anonim ***** válasza:
88%

Én nem vagyok ronda, de még is magányos vagyok. Sose volt még barátnőm, pedig már mindjárt 27 leszek.

Szerintem magabiztosság kell, és jó kommunikációs képesség, még ha ronda is vagy lesz párod. Nekem egyik sincs, egy szótlan hülye vagyok.

2015. ápr. 7. 17:37
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Az elsőt olvasva még annyit tudnék hozzáfűzni, hogy a saját hozzáállásod határozza meg a társas kapcsolataidat és a boldogságod. :D -napi bölcs szösszeneteim egyike. D:
2015. ápr. 7. 17:37
 4/13 anonim ***** válasza:
Biztos lehet összefüggés, de valaki szeret egyedül lenni valaki pedig nem tud
2015. ápr. 7. 18:37
 5/13 anonim ***** válasza:
Annyi az összefüggés, hogy a vélt vagy valós rondaság ideális kifogás az olyan ember számára, aki el se kezdte szórni a bókjait az arra érdemes, nem feltétlenül csodaszép menyecskék felé.
2015. ápr. 7. 21:56
 6/13 A kérdező kommentje:
De ha tenyleg ronda. Tehat nem csak magarol tudja, hogy az, hanem mondjak is neki folyamatosan. Akkor miert jarna vele barmelyik lany is?
2015. ápr. 7. 23:30
 7/13 anonim ***** válasza:
Én ronda vagyok, és azt vettem észre hogy általában sokkal kevésbé nyitnak felém az emberek, a nők meg aztán főleg. Az önbizalom tényleg sokat számít, de elég nehéz úgy összeszedni, hogy kerülnek az emberek, míg a jóképű ismerőseimnek egy szót nem kell szólni, úgy szedik fel őket a csajok. Vagy hogy egy szaros társkeresőn is havi 1x nyom rá valaki a tetszik-re, de egy szia után töröl is.
2015. ápr. 7. 23:37
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

nagyon jó ez a sok vélemény, hogy legyen az ember vidám és jópofa, szeresse magát, meg az önbizalom és hogy mindenki csukott szemmel jár.

csak a való kép picit mást mutat, egy ronda alapba más eséllyel indul és tulajdonképpen ,ha nincs ló jó lesz a szamár is alapon kel el, már ha elkel az életben vagy pedig az embernek rengeteget kellett csalódnia az életben ,hogy azt mondja lejjebb teszem a mércét és nekem a külső már annyira nem is fontos, csak szeressen és hű legyen, maradjon.

én szerintem nagyjából 80%ban van összefüggés

2015. ápr. 8. 00:24
 9/13 anonim ***** válasza:

Azért aki kinő a kölyökkorból (valaha is), az nem választ annyira felületesen, hogy rondák kiszórva. Régebben terjengett is valami mondás, hogy nincs csúnya férfi, nem tudom már, hogy is volt... Arról már nem is beszélve, hogy a butább csitrik azért ha fel is próbálnak pár első osztályú ipsét, kénytelenek rájönni még azzal is, ami nekik ész helyett van, hogy kimondottan lehetetlen olyan jó kiállású fickót találni, aki ne lenne "bunkó", tehát elvárja a csodálatot és nem fog egyáltalán teperni azért, hogy megőrizzen egy jó (?) kapcsolatot vagy hogy nehogy lecsapják a kezéről a lányt. Míg akit karakteresebb fejjel áldott meg a sors, az (amennyiben életképes jellemmé is növi ki magát) évek múlva se vált át önzőbe és nem azt tekinti evidenciának, hogy "örülj, hogy velem lehetsz rbnc", hanem inkább a régimódi, családi egységben, szép közös élményekben és kellemes együtt töltött időben, munkálkodásban gondolkodik.

Nyilván ez csak egy skála két vége, nem részletezem a jobb és rosszabb időszakok váltakozását, és főleg nem térek ki az életképtelenek nyavalygására.

Ha csak beírod googleba, hogy "csúnya férfi", találsz annyi meglátást, amennyi egy életre elég, köztük persze olyanokat is, amik igazak ugyan, de csak hátráltat, ha azokkal foglalkozol, és olyat is, ami bámulatosan nagy marhaság. Érdemes kicsit végignézni, hogy érettebb szemmel milyen is lehetsz női szemmel azon kívül, amin olyan nagy odaadással merengsz.

2015. ápr. 8. 07:48
 10/13 anonim ***** válasza:

,Egy régi mondás szerint egy férfi csak egy fokkal legyen

szebb az ördögnél. Ha körülnézünk, valóban

megfigyelhetjük, hogy kevés olyan pár van, ahol mindkét

fél szép lenne. Vagy a nő csúnyácska, és a férfi jóképű,

vagy fordítva. Az ellentétek valóban vonzzák egymást,

vagy egészen más a magyarázat?

Néhány éve a Journal of Family Psychology készített egy

felmérést, melyből az derül ki, hogy amint a házasságra

kerül sor, a "széphez szépet" elgondolás megváltozik. A

nőket vizsgálva lettek arra figyelmesek, hogy a

gyengébbik nem szeretőnek a jóképű macsókat részesíti

előnyben, ám, ha a gyermekvállalásról van szó,

szívesebben szülnek egy csúnya férfinek.

Ennek magyarázata abban rejlik, hogy amíg az ember

nincs lekötelezve, szívesebben mutatkozik az utcán egy

kívánatos egyénnel. De amint szorul a hurok, és esetleg

gyereket is terveznek, a nők szívesebben választanak

olyan férfit, aki nem túl vonzó, gondolván, hogy nem

fogja más elszeretni, így ő is hűséges férj, és jó apa

lesz.

"Egy másik evolúciós elmélet szerint a párválasztás

szempontjából a nők esetében a szépség, a férfiak

esetében a társadalmi státusz az érték. Tehát minél

szebb és fiatalabb egy nő, annál vonzóbb a férfiak

szemében, míg a nők a tehetős és társadalmilag

megbecsült férfiakat részesítik előnyben. Ennek

megfelelően a házasság szempontjából lényegtelen,

hogy egy férfi szép-e vagy sem, sokkal lényegesebb

kérdés, hogy gazdag-e vagy sem"- írja az

elmedoktor.hu.

A felmérésben az is bizonyítást nyer, hogy az olyan

házasságok, ahol a nő szép és a férfi csúnya, sokkal

tovább tart a frigy, mint fordított esetben,

2015. ápr. 8. 08:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!